❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

İndirimden faydalanabilen herkese hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde bol fpslerle kullanın. Darısı hiçbir alanda yüzü gülmeyen Antalyalı hemşerilerimin başına

webe satılsa bugün yapılan en iyi indirimdi 9070 nitro ile beraber
gözüm hep bu karttaydı 30k iken indirim gelir gelir diye beklerken 35k oldu aylardır kaldı o fiyatta bir iki gün önce itopyadan 30'a 5070 aldım sonra sen tak git 18k ol. ULAN VATAN :mad:

Vatan artık çalışanlarına ne kadar maaş veriyorsa hepsi sefillik içinde mağazaya gidiyorsun kendilerine ayırıyorlar stok yok diyorlar sözde internetten sipariş vermeye çalışıyorsun telefon hattındaki dingil ağlamak üzere sipariş verdiğim için ne kadar ücret alıyorsa sefiilikten satmasınkarda mesai çıkışı ben alayım diye kovalıyor ürünü satmamak için elinden geleni yapıyor almayın efendim bozuktur bu gerek yok napıcaksın saati diyor 🤣🤣 dedim ben alayım o zaman ağlaya ağlaya sipariş hattına aktardı çok tuhaf eleman bu vatanda çalışanlar.

Apple watch sipariş verdim telefonla bakalım gelecek mi?
Adamla tartıştım. zorla satışı yaptırdık iptal olmaz umarım.

saçma sapan şekilde tek tek konuları kontrol etmeyin eğer sıcak fırsat arıyorsanız bana mesaj atın paran var mı diye sorun yoksa param çok iyi fırsatlar vardır varsa param fırsat yoktur bunları gördüm param yoktu kart patlak diye iç geçirdim indirimler bitti borcu olan arkadaşım borcunu erken verdi tamda isteklerimi alacak kadar para hemde o.O2

Stokta gözükmesine rağmen kendilerine ayırıyor çalışanlar hiç hoş bi durum değil

Geri