Rtx 5070 12 GB Vs 9070 Xt 16 GB

Öyle bir şey yok maalesef. Vram yetiştiremediği yerler olabiliyor. Ayar kısmak gerekiyor.
12gb VRAM gayet yeterli günümüz için ve AMD de yaşama ihtimali olan sorunların hiçbirini Nvidia da yaşamayacak, en mantıklısı Nvidia uzun süredir AMD kullanan biri olarak söylüyorum bunu

12gb VRAM gayet yeterli günümüz için ve AMD de yaşama ihtimali olan sorunların hiçbirini Nvidia da yaşamayacak, en mantıklısı Nvidia uzun süredir AMD kullanan biri olarak söylüyorum bunu
Yeterli değil hocam daha geçen gün adamın biri 5070 Rezilliği diye konu açtı forzada vram yetersiz diye ayar kısması gerekiyormuş arkadaşının 9060xt 16 gb modelinde bile daha konforlu oynadığından bahsediyordu. 12 Nasıl günümüzde yeterli anlayamıyorum gidip bakıyorum youtubedaki oyun testlerine çoğu oyun 13 14 civarı vram kullanıyor.

Çeşitli oyunlarda belki Max ayarlarda sorun olabilir VRAM konuda bilgim yok ama Nvidia nin sunduğu yazılım ve teknoloji desteği AMD de yok. Bence sırf bu sebep bile imkan varsa Nvidia almak için yeterli

Daha yeni colorful 5070 aldım mis gibi daha önce 4060 8 gb kullanıyordum.Ben Nvidia'cıyım.

Daha yeni colorful 5070 aldım mis gibi daha önce 4060 8 gb kullanıyordum.Ben Nvidia'cıyım.
Doğru yoldasin hocam, RX 6500xt ve RX 7600 kullandım 6500xt siyah ekran verdi sebepsiz yere ve açılmadı. RX 7600'de unrealengine5 oyunlarında sürekli hata veriyor (indie oyunlar) bir arkadaşımda daha RX7700xt var onda hata vermiyor ama bende modelden dolayı veriyor. O kadar para ver sonra hata versin. 1060 3gb kullanan arkadaşım bile hatasız oynuyor

NVIDIA CEO'su 5070'in 4090 dan bile daha iyi olduğunu iddia ediyor bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

26 bine çok iyi bence bitmeden almalısın, parasının karşılığını daha çok verir
Ulan ilk defa katılıyorum ha :D

Doğru yoldasin hocam, RX 6500xt ve RX 7600 kullandım 6500xt siyah ekran verdi sebepsiz yere ve açılmadı. RX 7600'de unrealengine5 oyunlarında sürekli hata veriyor (indie oyunlar) bir arkadaşımda daha RX7700xt var onda hata vermiyor ama bende modelden dolayı veriyor. O kadar para ver sonra hata versin. 1060 3gb kullanan arkadaşım bile hatasız oynuyor
"Ucuz etin yahnisi yavan olur" Diye bi laf var hocam daha bişi sölemeye gerek yok.

Kötü bir deneyim yaşamış kisiler anlayışla karsilasilabilir sorunlar Sadece amd de de değil Nvidia kartım da da çok çökme yaşadım

Amaç sadece oyun işe Nvidia ceosu dahi 9070xt Der
Amacım genel olarak oyun oynamak tabi ki ama unreal engine tarzı uygulamalar da kullanıyorum arada, burada ki amacım indirime girmişken özellikle alım yapmak

ne için ,hangi çözünrlükte kullanılacak?
Genel olarak için ve arada oyun yapma motorlarını da kullanıyorum.

Amacım genel olarak oyun oynamak tabi ki ama unreal engine tarzı uygulamalar da kullanıyorum arada, burada ki amacım indirime girmişken özellikle alım yapmak

kardeşim bu forumda çoğu kişinin fikri var bilgisi yok yapay zekadan bilgi almak youtube de karşılaştırma videolarını izleyerek karar vermen senin için daha iyi olur çünkü burda 5060ti mı 9070xt mi diye sorsan bile nvidia diye 5060ti övecek çok adam var birnevi iphone kullanıcısı gibi düşünebilirsin daha stabil bahanesiyle telefonu nasıl 4 kat pahalıya satıyorsa nvidia da şuan o durumda

Amaclarin arasında render almak, proje yapmak, yazılım geliştirmek varsa kesin Nvidia al hocam. Yukarıdaki arkadaş fanboyluga getirip Nvidia diyenlere laf vurmaya çalışmışda, sen hiçbir amd kartla nvidia'dan alacağın performansı alamazsın oyun harici taraflarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri