Rtx 5070 12 GB Vs 9070 Xt 16 GB

Reaksiyon skoru
6
Merhaba iki ürün arasında çok kararsız kaldım, pek bilgi sahibi değişim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
RtX 5070 26 bin TL
9070 XT 34 bin

9070xt arada kalıncak durum yok hedefin oyun oynamaksa

5070 ikinici el 9070xt sıfır mı ? eğer 9070xt sıfır ise 9070xt al

5070 her konuda yeterde artar bile

Amaç sadece oyun işe Nvidia ceosu dahi 9070xt Der

Durumu olmayan insanların "AMD al kanka" diyeceği konu başlığıdır. Ben onu bunu bilmem, herkesin sorunlar çözüldü dediği RX6000 serisinde RX 6700 XT ekran kartı almıştım. Kart kendini kapatıp kapatıp duruyordu tüm deneyimim rezil olmuştu. Her yeni nesilde maddi durumu olmadığı için AMD alan fanlar ve NVIDIA kullanıp AMD öneren influncerlar AMD'nin bu nesilde sorunları çözdüğünü söyler ama her ne hikmetse gene o nesilde bir sorun olur.

Amaç sadece oyun işe Nvidia ceosu dahi 9070xt Der
NVIDIA CEO'su 5070'in 4090 dan bile daha iyi olduğunu iddia ediyor bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba iki ürün arasında çok kararsız kaldım, pek bilgi sahibi değişim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
RtX 5070 26 bin TL
9070 XT 34 bin
26 bine çok iyi bence bitmeden almalısın, parasının karşılığını daha çok verir

NVIDIA CEO'su 5070'in 4090 dan bile daha iyi olduğunu iddia ediyor bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

26 bine çok iyi bence bitmeden almalısın, parasının karşılığını daha çok verir
tarihin en büyük clickbaiti idi o olay😁

Durumu olmayan insanların "AMD al kanka" diyeceği konu başlığıdır. Ben onu bunu bilmem, herkesin sorunlar çözüldü dediği RX6000 serisinde RX 6700 XT ekran kartı almıştım. Kart kendini kapatıp kapatıp duruyordu tüm deneyimim rezil olmuştu. Her yeni nesilde maddi durumu olmadığı için AMD alan fanlar ve NVIDIA kullanıp AMD öneren influncerlar AMD'nin bu nesilde sorunları çözdüğünü söyler ama her ne hikmetse gene o nesilde bir sorun olur.
gidersin emulator veyahut başka bir şey kurarsın bir problem olur saçma sapan hatalar olur 40 takla atarsın problem nerden geliyor diye herkeste olucak diye demiyorum ama böyle yeni aldıgın bir kartta olunca insan ister istemez üzülüyor ve keyfi kaçıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,908
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri