Hyperx Cloud 3s Wireless Ses Git Gel Yapıyor

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Kulaklık dün böyle yapmaya başladı. Ses arada bir git gel yapıyor, pıtır pıtır ediyor veya bazen daha da şiddetli şekilde bunu yapıyor ve müzik dinliyorsam veya oyun oynuyorsam çok belirgin bir şekilde o ses git gel pıtır pıtır etmesini duyuyorum, bunun çözümü nedir? kulaklığı ilk aldığım zamanlarda da buna benzer sorunum vardı, mikrofonu takınca ses sorunu oluyordu ama kulaklığı programını indirip oradan güncelleme yapınca düzelmişti ve uzun zaman böyle sorun yaşamamıştım ama dün yine başladı.

dün sesli sohbette arkadaştan çok gürültü ve ses yansıması geliyor diye nvidia broadcast programından hoparlörden çıkan sesi filtreleme şeysini açmıştım acaba ondan dolayı mı oldu diyerekten o filtreleri kapattım ama hala aynı sorun devam ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

veya buna ses patlaması mı deniyor? hmm

Son düzenleme:
NVIDIA Broadcast filtrelerini tamamen kapatın, HyperX NGENUITY üzerinden firmware güncellemesi ve kulaklık-dongle eşlemesini yeniden yapın. USB dongleı da kasanın arkasındaki farklıUSB 2.0 porta takın. Wi-Fi modem veya USB 3.0 cihazlar da 2.4 GHze parazit yapabiliyor.

@Sakurajima Mai

NVIDIA Broadcast filtrelerini tamamen kapatın, HyperX NGENUITY üzerinden firmware güncellemesi ve kulaklık-dongle eşlemesini yeniden yapın. USB dongleı da kasanın arkasındaki farklıUSB 2.0 porta takın. Wi-Fi modem veya USB 3.0 cihazlar da 2.4 GHze parazit yapabiliyor.

@Sakurajima Mai
Hocam Nvidia broadcast devre dışı, kulaklık driveri olarak da 2025 Kasım ayının driveri, kulaklık dongle eşleştirmesini yeniden yapmak nedir bilmiyorum, kasa değil laptop kullanıyorum, type c portlarının ikisini de ve usb portlarının birini denedim ama değişen bir şey olmadı, wifi parazit yapıyorsa da bu sorun başından beri olması gerekmez miydi?

@ChaosEnvy Hocam bir şey daha hatırladım ben bugün cs oynarken sorun olmadı ama forza 6 girince bu sorun yeniden başladı ve şimdi laptopu yeniden başlattım ve o ses sorunu gitti. Ama forza 6yı kapatsam da ses sorunu devam ediyor belki de sorun forza6da değil de kendiliğinden bir süre sonra başlıyordur bu sorun

Geri