Stok gelmiş. aynı üründen 3 adet alabiliyorsun. Konu sahibine teşekkürler 500TL bonus ile 11.500TL ye geldi 3 TB SSD.niye paylaşmadın be kral çekerdik fixlenmeden
Stok gelmiş. aynı üründen 3 adet alabiliyorsun. Konu sahibine teşekkürler 500TL bonus ile 11.500TL ye geldi 3 TB SSD.niye paylaşmadın be kral çekerdik fixlenmeden
3 tane seçilmiyorStok gelmiş. aynı üründen 3 adet alabiliyorsun. Konu sahibine teşekkürler 500TL bonus ile 11.500TL ye geldi 3 TB SSD.
kral her masada varsın maşallah@Alpha45 ve @thepublicman şahidimdir, ben bu ürünü dün paylaşacaktım ama hızlı biter diye dün resimdeki gibi hemen aldım konu açma ile vakit kaybetmeyip.
Alıntıyı görüntüle
Ardından resimdeki gibi hata geldi, konu açmak için tekrar almayı denediğimde. Adamlar gitmiş bu ürünü kampanyada diye 2 tane ekletiyor ama 3.yü ekletince bilerek stok yok hatası verdirtiyor. Ne hikmetse aynı ürünü 2şer 2şer alınca sorun yok toplamda 4 adet alabiliyorsun3 tane almaya gelince bilerek böyle bir fix atmışlar.
Alıntıyı görüntüle
Mağazadan al seçeneği yapınca alınıyor şehrinizdeki farklı mağazalara bakın.Ben antalya mall of seçtim ödeme adımına attı.3 tane seçilmiyor
Stokla ilgili bir sorun yok zaten mediamarkt kendi engellemiş 3 tane almayı.Stok gelmiş. aynı üründen 3 adet alabiliyorsun. Konu sahibine teşekkürler 500TL bonus ile 11.500TL ye geldi 3 TB SSD.
Ayrı ayrı oluşmuyor ki siparişurunlerı depoya 2şer dagıtmışlar Alıntıyı görüntüle
benim şehirde oda kalmamış butun stok senın orda heraldeMağazadan al yaparsanız alabiliyorsunuz.Alıntıyı görüntüle
bilerek yapmışlar işteAyrı ayrı oluşmuyor ki sipariş
İsteyen varsa ortak alabiliriz ama güvenilir şekilde nasıl olur bilmiyorum.benim şehirde oda kalmamış butun stok senın orda heralde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bilerek yapmışlar işte
Bitmiştir. Biraz önce sipariş verdim arada deneyin.3 tane seçilmiyor