❌İndirim Bitti! Vatan Sepette %20 İndirim

Arkadaşlar iyi akşamlar 7500f işlemci var anakartta b650m-e ileriye dönüklük anakart yenilemesi yapmak istiyorum burada olan indirimde en mantıklısı nedir X3D işlemciye geçeceğimi varsayabilirsiniz.
msi b850 vardı bir tane 5500 TL'ye geliyor onu al. daha fazla çıkarım dersen msi b850 gaming wifi olanı al. ama normal bir kullanıcı için 3 bin tl farka değmez. wifi kullanırım dersen düşünebilirsin. gaming olan 12 faz ucuz pro olan 7 faz.

msi b850 vardı bir tane 5500 TL'ye geliyor onu al. daha fazla çıkarım dersen msi b850 gaming wifi olanı al. ama normal bir kullanıcı için 3 bin tl farka değmez. wifi kullanırım dersen düşünebilirsin. gaming olan 12 faz ucuz pro olan 7 faz.
Ona bakayım teşekkürler. Ek olarak type-c port olması daha iyi olur fiyat 8-9 olabilir o paralara 9800x3d için güzel bir anakart düşünebilirim

Ona bakayım teşekkürler. Ek olarak type-c port olması daha iyi olur fiyat 8-9 olabilir o paralara 9800x3d için güzel bir anakart düşünebilirim
Arka kısmında type-c girişi var b850 modellerde 9800x3d takacaksanız indirimdeki msi b850 gaming modellerine bakabilirsiniz siyah beyaz renk seçenekleri var. Bu fiyata x870 anakart yok 10 bin üzerine çıkarsanız x870 alın.

Arka kısmında type-c girişi var b850 modellerde 9800x3d takacaksanız indirimdeki msi b850 gaming modellerine bakabilirsiniz siyah beyaz renk seçenekleri var. Bu fiyata x870 anakart yok 10 bin üzerine çıkarsanız x870 alın.
Bakacağım teşekkürler X870 alacağım alırsam eğer

Son düzenleme:
Msi mag coreliquid i360mm alınır mı beyler msi sistem diziyorum 9700x işlemci var şuan 5k tl vatanda ne diyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bende aynı durumdayım galiba i360mm alacam p13 deki lcd bozulabilirmis kullandıkça o korkuttu sen ne düşünüyorsun
Kanka ben p13 aldım ömrü daha uzun oluyormuş zaten 4 5 sene kullanırım bir alırsam gibi düşündüm

Cok iyi fiyat 8800 tl ye atx z890 wifi li anakart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam akıllı bir indirim göremedim.
Anakart soğutma kasalarda iyi indirimler var

bakalım ekran kartı şart değil rx6700 üm var işimi görür de 2x32 ram şart alsam pc tamam nerdeyse en büyük dert ram . para olmadıgı için saahibindenden alamıyorum
Nakit avans hazırda duruyor ya bı 5070 modeli indirime girse alırım yada ram işlemci olarak 9800 alacağım o nasılsa indirime girmiyor SSD olarsk da 9100 tercih ettim oda indirime girmiyor o yüzden bı ram yada ekran kartı indirimi şart

Nakit avans hazırda duruyor ya bı 5070 modeli indirime girse alırım yada ram işlemci olarak 9800 alacağım o nasılsa indirime girmiyor SSD olarsk da 9100 tercih ettim oda indirime girmiyor o yüzden bı ram yada ekran kartı indirimi şart
bende ssd arıyorum hiç hıza gen 5 gen4 takılmıcam . Sadece bozulmayacak uzun ömürlü adam gibi bir şey olsun yeter. Astronot değilim amaç kafam rahat etsin. Aldıgım anakartta gen5 desteği var ama normal sata ssd bile işimi görür o yüzden kaliteli marka düşük hız bakcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri