kamurankurtaldi
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Benim ürün geldi çizik ezik yok temiz ama şarjı bitmiş açılmıyor, şarj aletide yok kordonda yok hiçbir şey göndermemişler
26k ya 5070 diyor o varsa koşunBeleş hemen al 5060ti 8gb parasına
kac k hocamDün akşam da arkadaşa aldık Watch 11 onunda ürün temiz pil %100
watch 11 kaça geldiDün akşam da arkadaşa aldık Watch 11 onunda ürün temiz pil %100
Hangi mağaza varsa görsel iletir misin? Ben çoğu mağazada böyle kusursuz çıkma ihtimalinin yüzde 0000,1 olduğunu düşünüyorum. Bunu kanıtlayarak iletişim kurarsan sevinirim hocam. Fiziksel olarak 10-12 tane mağaza gezdim nasıl buldunuz merak ettim.Dün akşam da arkadaşa aldık Watch 11 onunda ürün temiz pil %100
kac k hocam
İstanbul dışındaysa böyle kusursuz bulma şansı yüksek ama istanbul içi böyle temiz bulmak inanın çok zor.watch 11 kaça geldi
kac k hocam
watch 11 kaça geldi
Hangi mağaza varsa görsel iletir misin? Ben çoğu mağazada böyle kusursuz çıkma ihtimalinin yüzde 0000,1 olduğunu düşünüyorum. Bunu kanıtlayarak iletişim kurarsan sevinirim hocam. Fiziksel olarak 10-12 tane mağaza gezdim nasıl buldunuz merak ettim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İstanbul dışındaysa böyle kusursuz bulma şansı yüksek ama istanbul içi böyle temiz bulmak inanın çok zor.
Hayırlı olsun, ama stokta internetten gözükmeyen çoğu model mağazada var dipnot olarak geçmek isterim.Ben 212 Avm Vatan'dan aldım kutu yok, kablo yok. 5-6 ay daha garantisi var üzerinde s/m kordon var %100 8996 TL'ye aldım. Watch 10 için bu fiyat, aksesuar falan 10 bine geldi bana.
Arkadaş da haramidere mağazasından aldı onunda temiz çizik falan yok ekran temiz %100 pil s/m kordon var üzerinde benimkiyle aynı her şeyi Alıntıyı görüntüle
Ek; Watch 11 diye yazmışım yanlış olmuş Watch 10 eski mesajıda düzelttim kusura bakmayın.
sizin kaçıncı 9070xt oldu hocamBenim 9070 XT Nitro da yarım saat önce geldi. Teşhir göndereceğiz dediler ama sıfır kapalı kutu göndermişler. Bütün bandrolleri üstünde. Muhtemelen temsilciler ticari amaçlı alım yapanlara gözdağı vermek için teşhir göndereceğiz falan diye blöf yapıyorlar.
2 oldu ama Pulse olanı kuzenime vereceğim. Nitro olanı da satıp muhtemelen 5090 borcunu kapatırım. Depo yüzünden az kaldı banka bana vur emri verecek yakında.sizin kaçıncı 9070xt oldu hocam
bu paranın kaynağı nerden geliyor araştırılsın xD2 oldu ama Pulse olanı kuzenime vereceğim. Nitro olanı da satıp muhtemelen 5090 borcunu kapatırım. Depo yüzünden az kaldı banka bana vur emri verecek yakında.
bu paranın kaynağı nerden geliyor araştırılsın xD