❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Benim ürün geldi çizik ezik yok temiz ama şarjı bitmiş açılmıyor, şarj aletide yok kordonda yok hiçbir şey göndermemişler

Dün akşam da arkadaşa aldık Watch 10 onunda ürün temiz pil %100

Son düzenleme:
Benim 9070 XT Nitro da yarım saat önce geldi. Teşhir göndereceğiz dediler ama sıfır kapalı kutu göndermişler. Bütün bandrolleri üstünde. Muhtemelen temsilciler ticari amaçlı alım yapanlara gözdağı vermek için teşhir göndereceğiz falan diye blöf yapıyorlar.

Dün akşam da arkadaşa aldık Watch 11 onunda ürün temiz pil %100
Hangi mağaza varsa görsel iletir misin? Ben çoğu mağazada böyle kusursuz çıkma ihtimalinin yüzde 0000,1 olduğunu düşünüyorum. Bunu kanıtlayarak iletişim kurarsan sevinirim hocam. Fiziksel olarak 10-12 tane mağaza gezdim nasıl buldunuz merak ettim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

watch 11 kaça geldi
İstanbul dışındaysa böyle kusursuz bulma şansı yüksek ama istanbul içi böyle temiz bulmak inanın çok zor.

watch 11 kaça geldi
Hangi mağaza varsa görsel iletir misin? Ben çoğu mağazada böyle kusursuz çıkma ihtimalinin yüzde 0000,1 olduğunu düşünüyorum. Bunu kanıtlayarak iletişim kurarsan sevinirim hocam. Fiziksel olarak 10-12 tane mağaza gezdim nasıl buldunuz merak ettim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul dışındaysa böyle kusursuz bulma şansı yüksek ama istanbul içi böyle temiz bulmak inanın çok zor.

Ben 212 Avm Vatan'dan aldım kutu yok, kablo yok. 5-6 ay daha garantisi var üzerinde s/m kordon var %100 8996 TL'ye aldım. Watch 10 için bu fiyat, aksesuar falan 10 bine geldi bana.

Arkadaş da haramidere mağazasından aldı onunda temiz çizik falan yok ekran temiz %100 pil s/m kordon var üzerinde benimkiyle aynı her şeyi
WhatsApp Image 2026-05-22 at 15.40.45.webp

Ek; Watch 11 diye yazmışım yanlış olmuş Watch 10 eski mesajıda düzelttim kusura bakmayın.

Ben 212 Avm Vatan'dan aldım kutu yok, kablo yok. 5-6 ay daha garantisi var üzerinde s/m kordon var %100 8996 TL'ye aldım. Watch 10 için bu fiyat, aksesuar falan 10 bine geldi bana.

Arkadaş da haramidere mağazasından aldı onunda temiz çizik falan yok ekran temiz %100 pil s/m kordon var üzerinde benimkiyle aynı her şeyi Alıntıyı görüntüle

Ek; Watch 11 diye yazmışım yanlış olmuş Watch 10 eski mesajıda düzelttim kusura bakmayın.
Hayırlı olsun, ama stokta internetten gözükmeyen çoğu model mağazada var dipnot olarak geçmek isterim.

Benim 9070 XT Nitro da yarım saat önce geldi. Teşhir göndereceğiz dediler ama sıfır kapalı kutu göndermişler. Bütün bandrolleri üstünde. Muhtemelen temsilciler ticari amaçlı alım yapanlara gözdağı vermek için teşhir göndereceğiz falan diye blöf yapıyorlar.
sizin kaçıncı 9070xt oldu hocam

sizin kaçıncı 9070xt oldu hocam
2 oldu ama Pulse olanı kuzenime vereceğim. Nitro olanı da satıp muhtemelen 5090 borcunu kapatırım. Depo yüzünden az kaldı banka bana vur emri verecek yakında.

Son düzenleme:
2 oldu ama Pulse olanı kuzenime vereceğim. Nitro olanı da satıp muhtemelen 5090 borcunu kapatırım. Depo yüzünden az kaldı banka bana vur emri verecek yakında.
bu paranın kaynağı nerden geliyor araştırılsın xD

• Hahaha
Reaksiyonlar: Aydi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,036
Üyeler
196,875
Son üye
Ellegans