hocam zionun hangi modelini önerirsiniz bide bu aralar hawk fab v4 le gidip geliyorum o nasıl sizceZio alın.
Ne zamandır kullanıyorsun ve koku şikayetin var mı ilk geldiği zamanlar ?Titanseat Beast kullanıyorum, ayak uzatma desteği hariç herşeyi var ve memnunum
Birkaç aydır kullanıyorum da, hava alan kumaş yüzeyi ne kokusu olacak ki? Kutudan çıkardım kurdum direkt kullanmaya başladım, hiç plastik kokusu vs yoktuNe zamandır kullanıyorsun ve koku şikayetin var mı ilk geldiği zamanlar ?
Bir kaç kişi rutubet kokusu olduğunu söyledi ilk açtıklarında da ve çok zor geçtiğini dile getirdiler de demek ki fabrikasyon denk gelmesi bazısına geliyor. Bir şikayetin var mı ?Birkaç aydır kullanıyorum da, hava alan kumaş yüzeyi ne kokusu olacak ki? Kutudan çıkardım kurdum direkt kullanmaya başladım, hiç plastik kokusu vs yoktu
Hiç şikayetim yok dediğim gibi çok memnunumBir kaç kişi rutubet kokusu olduğunu söyledi ilk açtıklarında da ve çok zor geçtiğini dile getirdiler de demek ki fabrikasyon denk gelmesi bazısına geliyor. Bir şikayetin var mı ?