Çözüldü✓ Titanseat Beast Alınır mı?

Nutrixy

80+
Reaksiyon skoru
11
Yaklaşık 1-2 aydır kendime oyuncu koltuğu arıyorum. Hala kafamda bir ürün belirleyemedim. En son bu koltuk hoşuma gitti. Sizce alınır mı yoksa önerebileceğiniz başka koltuk var mı? (Boy183 Kilo 70)
Bütçe 10k

Zio alın.

Hawk alacaksanız minimum Future.
Zio için bütçe varsa Valor, yoksa Fabric Jet Black.

Titanseat Beast kullanıyorum, ayak uzatma desteği hariç herşeyi var ve memnunum

Ne zamandır kullanıyorsun ve koku şikayetin var mı ilk geldiği zamanlar ?
Birkaç aydır kullanıyorum da, hava alan kumaş yüzeyi ne kokusu olacak ki? Kutudan çıkardım kurdum direkt kullanmaya başladım, hiç plastik kokusu vs yoktu

Bende beast modelini kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. Bir problem yaşamadım henüz ama daha öncesinde bu tarz koltuklar hiç kullanmadığım için mukayese edemiyorum.

Birkaç aydır kullanıyorum da, hava alan kumaş yüzeyi ne kokusu olacak ki? Kutudan çıkardım kurdum direkt kullanmaya başladım, hiç plastik kokusu vs yoktu
Bir kaç kişi rutubet kokusu olduğunu söyledi ilk açtıklarında da ve çok zor geçtiğini dile getirdiler de demek ki fabrikasyon denk gelmesi bazısına geliyor. Bir şikayetin var mı ?

Bir kaç kişi rutubet kokusu olduğunu söyledi ilk açtıklarında da ve çok zor geçtiğini dile getirdiler de demek ki fabrikasyon denk gelmesi bazısına geliyor. Bir şikayetin var mı ?
Hiç şikayetim yok dediğim gibi çok memnunum

Geri