Yardım Amazon Anakart İade Mağduriyeti.

Adam 5090 kutusuna AMD Ekran karti ve 5080 koyup yollamaslar Amazon kontrol etmemiş millete yollamış benim yolladım anakartrin içinde geçip üstüme atmaları ayrı bir ironi
Ürünü geri niye istemedin orasını anlamadım, belki yanlışlık oldu ve pinler de sorun yoktu tekrar gönderip iade alırdın.

Adam 5090 kutusuna AMD Ekran karti ve 5080 koyup yollamaslar Amazon kontrol etmemiş millete yollamış benim yolladım anakartrin içinde geçip üstüme atmaları ayrı bir ironi
Bakan eleman dediğim gibi belkide zortlattı pinleri olay sana kaldı şaka gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü geri niye istemedin orasını anlamadım, belki yanlışlık oldu ve pinler de sorun yoktu tekrar gönderip iade alırsın.
Evet bak bu olayda olabilir aslında alman daha sağlıklı. Hatta düzelt video çek tekrar yolla :D

Ürünü geri niye istemedin orasını anlamadım, belki yanlışlık oldu ve pinler de sorun yoktu tekrar gönderip iade alırdın.
Delendirdi beni gece gece kac gun geçti arayıp söyleme yok müşteri hizmetleri labeli labeli konuşuyor 1 hafta 2 ci mağduriyeti
Küfür edicektim neredeyse zor tuttum belalar.
Bunlari dolandıran açığını kullanlar boşa yapmıyormuş

İndirim farkı sadece indirim yapıyoruz dedikleri dönemde alırsan ve sonra daha da düşerse öyle fark veriyorlar yoksa düz aldın sonra indirime girdi o zaman farkı ödemezler. Pin konusunda da geçmiş olsun bana kalırsa hata sende fotoğraf video çekmek iki saniyelik iş, diğer türlü kim nasıl ispat edecek haklılığını.

İndirim farkı sadece indirim yapıyoruz dedikleri dönemde alırsan ve sonra daha da düşerse öyle fark veriyorlar yoksa düz aldın sonra indirime girdi o zaman farkı ödemezler. Pin konusunda da geçmiş olsun bana kalırsa hata sende fotoğraf video çekmek iki saniyelik iş, diğer türlü kim nasıl ispat edecek haklılığını.
O konuda doğru diyorsun keşke video cekseydim Amazon yamuk yapmaz diyorsun Amazon bile yapıyor muz cumhuriyeti oldu ülke.

Amazon ilk geldiğinde belki öyleydide onlarda ülkemize uyum sağladılar.
Muhtemelen öyle oldu biz mağdur etmiyoruz mağdur ediyor magdur edeni el üstünde tutarlar saçma sapan işler hep.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım
ben daha yeni kutuyu açmadan iade etmiştim bir sürü not bıraktım kutuyu açmadığımı belirten kutuya ve müşteri hizmetlerinede 2 sefer falan yazdım iadem bugün yapıldı.

1779739721089.webp

Amazon’dan çok alışveriş yaptım ve hala da yapıyorum ama anakart yüzünden canımın sıkıldığı kadar hiçbir şeyden sıkılmadı Amazon alışverişlerimde. bedava deseler anakart almam artık

şuan değil ama 1 hafta sonra vs ulaşırsan daha farklı müşteri hizmetlerine denk gelebilirsin, bizimde servis raporu mevzusunda stokla ilgili uğraştırdılar farklı günlerde ulaştığında farklı müşteri hizmetleri sorunu çözebiliyor, senin iadeni kontrol eden kişi kimse onunla ilgili bir durum olabilir, bunların zaten deposunda heryerde kamera görüntüsü vardır heralde bi zahmet araştırsınlar, geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım
ben daha yeni kutuyu açmadan iade etmiştim bir sürü not bıraktım kutuyu açmadığımı belirten kutuya ve müşteri hizmetlerinede 2 sefer falan yazdım iadem bugün yapıldı.

Alıntıyı görüntüle
Eyw kral Bayram günü kart ödemesi geliyor iade olacak diye kurban parası ona göre ayarlanmıştim gittim Altın bozdurdum mecburiyetten allah bildiği gibi etsin.

beni en çok şaşırtan 69 euroluk yıllık ödeme oldu nerden bulmuşlarda çekmişler ve böyle olayların üst üste gelmesi harbi insanın canını sıkıyor ama geri alabildiğinize sevindim bir yandanda

Amazon’dan çok alışveriş yaptım ve hala da yapıyorum ama anakart yüzünden canımın sıkıldığı kadar hiçbir şeyden sıkılmadı Amazon alışverişlerimde. bedava deseler anakart almam artık
Al bendenden okadar bu kadar özenip paketleme rağmen başıma gelen şey aşırı canımı sıktı bodoslama yollasaydim tamam dicemde ne bilim aman
İncehesap 6 tane lcd fan almıştım 3 tane bozuk köşeye attim garanti git gel git gel bıktık her firma ayrı problem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

beni en çok şaşırtan 69 euroluk yıllık ödeme oldu nerden bulmuşlarda çekmişler ve böyle olayların üst üste gelmesi harbi insanın canını sıkıyor ama geri alabildiğinize sevindim bir yandanda
Gece 2 de çekiyor 1 hafta bankalarla ugrastim resmen ve tr kayıtlı kartlarını sıra sıra denemiş en son iş bank cekebilmis

Geri