2x16 GB 19.999 6000mhz Cl36 Corsair 1 Stok

Reaksiyon skoru
168

Ekler

• Ekran Görüntüsü (895).webp
    Ekran Görüntüsü (895).webp
    66.1 KB · Hit: 127
Tek stok var, başlıkta belirt istersen hocam.

1779804571185.webp

hep beleşe yararlanmıyım gördükce paylaşayım diyorum . Zaten dediğim gibi cok ucuz değil ama direk girip alayım desende en ucuzu bu o yüzden paylaştım. İndirim bakmaktan benim gibi sinirlenen biri olabilir :)

Hynix a die olduğunu nasıl anlıyorsunuz hocam açıklayabilir misiniz? mesela bu ne oluyor iyi bayramlar
merak ettiğin ramin modelini yazıp yanına techpowerup yazarsan genelde çıkıyor
yapay zekaya da sorabilirsin
hynix a-die mesela overclock potansiyeli daha yüksek 8000mhz'de bile çalışıyor 6000mhz olarak satılsalar da cl değerleri 30 oluyor
iyi bayramlar

Hynix a die olduğunu nasıl anlıyorsunuz hocam açıklayabilir misiniz? mesela bu ne oluyor iyi bayramlar
Thaipoon burnerdan falan anlarsın yada mhz ve clsinden de anlarsın az çok. 6000Mhz cl30 lar a-die çıkabilsede son partiler m-die. ama 6000mhz cl28, 6400mhz cl30 falan a-die. Bu samsung herhalde.

TechPowerUp’ta aratınca karşıma bu ekran çıktı, ama doğru olup olmadığından emin olamadım. Başka bir yanıtta biri, anakart üreticisinin sitesindeki RAM uyumluluk listesinden kontrol etmenin daha sağlıklı olduğunu yazmıştı. Ben de birkaç RAM modeli için o yöntemi denedim ve mantıklı geldi güzel çalışıyor Ancak bu RAM modelini anakartın sitesinde bulamadım hepsi test edilmemiş sanırım. Anakart sitesi faydalı oldu.
1779843085975.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merak ettiğin ramin modelini yazıp yanına techpowerup yazarsan genelde çıkıyor
yapay zekaya da sorabilirsin
hynix a-die mesela overclock potansiyeli daha yüksek 8000mhz'de bile çalışıyor 6000mhz olarak satılsalar da cl değerleri 30 oluyor
iyi bayramlar
teşekkürler

en mantıklı yolu , anakartların sitesine giriyorsun ben genelde asrocktan bir anakart bakıyorum örneğin bu , orada üretim kodunu aratıyorsun

CMK32GX5M2F6000Z36

ama bu corsair ürününün modülünü bulamadım . yabancı kaynaklara da baktım.

Faydalı oldu hocam çok teşekkürler. İyi bayramlar

Thaipoon burnerdan falan anlarsın yada mhz ve clsinden de anlarsın az çok. 6000Mhz cl30 lar a-die çıkabilsede son partiler m-die. ama 6000mhz cl28, 6400mhz cl30 falan a-die. Bu samsung herhalde.
Thaipoon burnerı daha önce kullanmadım. Yanıtlarda bir arkadaşımız anakart sitesi paylaşmış oldukça faydalı oldu sizinde mhz ve cl dan anlama konusunu inceleyeceğim. Teşekkürler, iyi bayramlar

Geri