🔥İndirim 🔥 Lian Li Sx1200p Siyah & Beyaz 1200w 80+ Platinum 🔥7.499 TL - 7.999 TL 🔥 Kaçırılmaz !

lian li %40 yükte da fan açıyor enermax %60 yani yine enermax iyi :D
Enermax ın cidden %60 da fan açtığına inanıyorsan elimde temiz köprü var dostum ucuza vericem :D

Enermax kafasına göre düşük yüke girse bile fan açan bir marka.

DFX 1350 yorumu;

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-27 011824.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-27 011824.webp
    110.9 KB · Hit: 54
yanlış oldu...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi PSU yu aldınız ve memnun musunuz
hocam daha yeni sistem toplamaya başladım kullanmak daha nasip olmadı maalesef ama kalite dış görünüş ve anakartında tek bi usb 2.0 olan biri için usb hub ilaç gibi geldi bu psuda

Hocam daha sistem toplamaya yeni yeni başlıyorum 9070 xt li sistem düşünüyorum aşşağı yukarı 850 W yeterli olur demişlerdi bu psunun ki 1200W sıkıntı oluyor mu yüksek wattlar sırf fiyat diye almak istemiyorum başım yanacaksa ama fiyat cidden iyi

Hocam daha sistem toplamaya yeni yeni başlıyorum 9070 xt li sistem düşünüyorum aşşağı yukarı 850 W yeterli olur demişlerdi bu psunun ki 1200W sıkıntı oluyor mu yüksek wattlar sırf fiyat diye almak istemiyorum başım yanacaksa ama fiyat cidden iyi
Yüksek Watt Almanın Hiç Bir Zararı Yok Hocam İleriye Yatırım Amaçlı Bile Alınır .

Kaçırma Derim Kalitesi Fiyatı Performansı Güzel Bir Ürün .

Ne fark ediyor? benzer şikayetler rev III modelinde de var. Bu adamların ürettiği PSU ların genel fan profili bu şekilde. %40 yüke kadar 0 rpm diyor ama iç bileşenler ısınınca max rpm den fan açıp soğutmaya çalışıyor, bilindik markalar ise bunu min rpm de yapıp hissettirmiyor fark bu.

Ayrıca ne hikmetse enermax öneren kimsenin sisteminde enermax da görmedik. Herkes öneriyor ama nedense alıp sistemine takan yok.

Ne fark ediyor? benzer şikayetler rev III modelinde de var. Bu adamların ürettiği PSU ların genel fan profili bu şekilde. %40 yüke kadar 0 rpm diyor ama iç bileşenler ısınınca max rpm den fan açıp soğutmaya çalışıyor, bilindik markalar ise bunu min rpm de yapıp hissettirmiyor fark bu.

Ayrıca ne hikmetse enermax öneren kimsenin sisteminde enermax da görmedik. Herkes öneriyor ama nedense alıp sistemine takan yok.
Senin dediğin modeller beni alakadar etmez benim dediğim modelde o sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,130
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri