İkinci El Kasa Bakıyorum 20 23 Bin TL Bandında

Reaksiyon skoru
20
Merhaba arkadaşlar. ikinci el bi sistem almak istiyorum max bütçem 22 23 bin tl bu fiyata bir şeyler bulabilir miyiz ve sizce hangi ekran kartı ve işlemciyi tercih etmeliyim yardımınızı bekliyorum.

işlemci bence kesinlikle 5600 olmalı. ekran kartı olarakta kasalara genelde saçma fiyatlar yazıyorlar fakat bulabilirsen 6600xt 3060ti 4060 6700xt kartlarından biri olursa iyi olur.

işlemci bence kesinlikle 5600 olmalı. ekran kartı olarakta kasalara genelde saçma fiyatlar yazıyorlar fakat bulabilirsen 6600xt 3060ti 4060 6700xt kartlarından biri olursa iyi olur.
arakdaşım satıyor 24 bin tl diyor 6700xt 5600 işlemci xpg ram 2 adet 16 iyi midir

şehrinde en iyi ilanlara bak bende öyle aldım ama beniö işlemci düşük işlemciyi yüksek tut hatta sana biraz zaman ayırıp hangi il/ilçe oldugunu yazarsan yardımcı olabilirim bayram namazına kadar vakit geçirmiş olurum

şehrinde en iyi ilanlara bak bende öyle aldım ama beniö işlemci düşük işlemciyi yüksek tut hatta sana biraz zaman ayırıp hangi il/ilçe oldugunu yazarsan yardımcı olabilirim bayram namazına kadar vakit geçirmiş olurum
İstanbul geneli bakabilirsiniz hocam yardımınız olursa sevinirim

Geri