🔥İndirim 🔥 Lian Li Sx1200p Siyah & Beyaz 1200w 80+ Platinum 🔥7.499 TL - 7.999 TL 🔥 Kaçırılmaz !

beyazdan morumsu kablolar çıkıyormuş lian li saf beyaz kablo gönderiyormuş doğru mu?

Dediğim durum video da bahsediliyor. Kablolar tam beyaz değil bu yüzden markadan talep edip saf beyaz renk kablo isteyebiliyormuşuz. Fakat Türkiye de bu durum geçerli mi bilmiyorum alan varmı acaba
Sadece 1 Kabloda Var Şimdi Fark Ettim Bende .

Ekran Kartı Kablosunda O'da Galiba .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim durum video da bahsediliyor. Kablolar tam beyaz değil bu yüzden markadan talep edip saf beyaz renk kablo isteyebiliyormuşuz. Fakat Türkiye de bu durum geçerli mi bilmiyorum alan varmı acaba
Türkiyede Oluyor Mu Bilmiyorum Fakat Hiç Zannetmiyorum .

Ekler

• 1779852983855.webp
    1779852983855.webp
    171.8 KB · Hit: 41
Son düzenleme:
Enermax güzel bir rgb ışık da yapmış kenarına, hiç açmasam da olması güzel. Siyah Enermax 1350 aldıktan sonra beyaz kasa almam kötü oldu. Işıklı olsa buna geçerdim.

Enermax güzel bir rgb ışık da yapmış kenarına, hiç açmasam da olması güzel. Siyah Enermax 1350 aldıktan sonra beyaz kasa almam kötü oldu. Işıklı olsa buna geçerdim.
PSU Kısmında Işık Olmasının Hiçbir Avantajı Yok Hocam Bence Sonuç Olarak Gömülüyor :)

Hazırda kullandığım psu 1200w eski ama şuan maşallah sorunsuz ddr6 çıkmadan da sistemi değiştirmem muhtemelen geçmeye gerek yok gibi şuanlık ama iyi fiyatmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,253
Üyeler
196,921
Son üye
Soles
Geri