Bence Evet .Az önce aynı paraya NZXT C1000 aldım acaba iade edip bunu mu alsam
iyi yapmışsın hocam benzer kalitede diyebiliriz, 1200w ve plat almış oldunEyvallah kanka C1000i iptal edip bunu aldım. Umarım yanlış yapmamışımdır @yusuf7878 hocam
Burada Hepsi Mevcut Hocam , Saf Beyaz .beyazdan morumsu kablolar çıkıyormuş lian li saf beyaz kablo gönderiyormuş doğru mu?
www.kitguru.net
Burada Hepsi Mevcut Hocam , Saf Beyaz .
![]()
Lian Li SX1200P Platinum PSU Review - KitGuru
Today we take a look at one of the latest power supplies from Lian Li, the SX1200P. This fully modulwww.kitguru.net
Sadece 1 Kabloda Var Şimdi Fark Ettim Bende .
Dediğim durum video da bahsediliyor. Kablolar tam beyaz değil bu yüzden markadan talep edip saf beyaz renk kablo isteyebiliyormuşuz. Fakat Türkiye de bu durum geçerli mi bilmiyorum alan varmı acaba
Türkiyede Oluyor Mu Bilmiyorum Fakat Hiç Zannetmiyorum .Dediğim durum video da bahsediliyor. Kablolar tam beyaz değil bu yüzden markadan talep edip saf beyaz renk kablo isteyebiliyormuşuz. Fakat Türkiye de bu durum geçerli mi bilmiyorum alan varmı acaba
PSU Kısmında Işık Olmasının Hiçbir Avantajı Yok Hocam Bence Sonuç Olarak GömülüyorEnermax güzel bir rgb ışık da yapmış kenarına, hiç açmasam da olması güzel. Siyah Enermax 1350 aldıktan sonra beyaz kasa almam kötü oldu. Işıklı olsa buna geçerdim.
hocam 5070 sisteme gider mi psuları pek bilmiyorum fazla olmasınBurada Hepsi Mevcut Hocam , Saf Beyaz .
![]()
Lian Li SX1200P Platinum PSU Review - KitGuru
Today we take a look at one of the latest power supplies from Lian Li, the SX1200P. This fully modulwww.kitguru.net
Fazlasıyla Yeterli Hocam , Fiyat Uygunken Çek Derim 1 Tane .hocam 5070 sisteme gider mi psuları pek bilmiyorum fazla olmasın