sarelleekmek
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
@itopya.com beyazı da aynı fiyata çeksene canım
Daha önceden vatanda 3499 tl idi yene aynı tartışma döndü firmayı aradık 6 yıl dediler sende ara istersen politika değiştirmişler mi ?Hocalar hayırlı bayramlar 3500e almayı düşünüyorum bı arkadaş 6 yıl garanti var dedi. Ekrana derecede yapabiliyoruz gördüğüm kadarıyla. Alacağım kule tipi ile aynı para garantisi dogrumudur sitede göremedim. Su pompa mompa diyolar ondan tirsiyom soram dedim
Ya bir sorun olursa sistemin sıfır fiyatını öderler biraz uğraşırsın ama para yatınca anlarsınHocalar hayırlı bayramlar 3500e almayı düşünüyorum bı arkadaş 6 yıl garanti var dedi. Ekrana derecede yapabiliyoruz gördüğüm kadarıyla. Alacağım kule tipi ile aynı para garantisi dogrumudur sitede göremedim. Su pompa mompa diyolar ondan tirsiyom soram dedim
Dikkat edin o lcd modeli sanırım bu model düz modeli gibi duruyorHocalar hayırlı bayramlar 3500e almayı düşünüyorum bı arkadaş 6 yıl garanti var dedi. Ekrana derecede yapabiliyoruz gördüğüm kadarıyla. Alacağım kule tipi ile aynı para garantisi dogrumudur sitede göremedim. Su pompa mompa diyolar ondan tirsiyom soram dedim
dogru, agirligina aldanip bakir sandim. Bakir radyatorlu AIO var mi bildiginiz? Arctic Freezer 3 de aluminyum radyatorlu galiba.Alphacool da bakır radyatör var ama t38 alüminyum hocam
%25 daha uygun, piyasaya göre ihtiyaç varsa değerlendirlir.3500 e alinir mi?
ahah reis aynı bensin 2 kez sipariş ettim gelmeden iptal ettim edemiyorum şimdi pompa falan damlatır patlar sistemin içinden geçersıvı sogutuclardan korkuyom yav anasını satayım patlıcak borulardan su akıcak falan pompa bozulcak fln filan uraş
İyi bı kule tipi alınca 2-3 derece en baba olucakya arada o yüzden tereddüt teyim yoksa tabi daha serin calismasini isterim. Damlatmasa bile arıza verdi onu şok oraya gonder uğraş. Kiracı çalışan adamım bunlami urascmaahah reis aynı bensin 2 kez sipariş ettim gelmeden iptal ettim edemiyorum şimdi pompa falan damlatır patlar sistemin içinden geçer![]()
bende 9900x3d ile thermalright phantom spirit düşünüyorumÖzellikle intel işlemcilerde sıvı soğutma okey ama amdnin bazı işlemcileri (9800x3d vb) çok ısınmıyor zaten ben kule tipi kullanıyorum 45-60 arası takılıyor. Ki 95 e gelince stopluyor kendini frekans düşürüp. Oyun için kullanıyorsanız şaçma bence sıvı soğutucu. Undervolt da yaparsanız cpuya düzgün şekilde 5 derece daha düşürürsünüz stabiliteyi yakalamak kaydıyla