RTX 5070 Tı Ventus 3x Oc 16g Gddr7 256bit Dlss 4 Ekran Kartı 51.662 TL

o değerlerde parafa 35bine bişey çıkarsalarda alsak. Acayip pahalandı yahu ekran kartından pahalaı ram mi olur
Sistem topluyorsan sona bırak bu parçayı. rami en son al. Haziran Temmuz ayını bekle. Düşüş bekliyorum ben.

Bu arada kartın soğutması bayağı kötüymüş dediğim gibi.

Alıntıyı görüntüle

41 dBA çok yüksek bir değer.
ne kadar kötü olduğunu anlamak için asıl bakman gerekn tablo bu;

cooler-performance-comparison-gpu.png

bilmeyenler için shadow dahada kötü.

bunlar hep nvidianın sff saçmalığı yüzünden oldu...

bir şey olmaz 70 te yan odaya koyarsınız kasayı :)

Zaten garanti bitince satıyorsunuz kartları çok takılmayın derecelere 😀😀

ben şahsen bu kartı birkaç aydır kullanıyorum msi shadow 5060ti dan geçmiştim mesela o çok ısınıyordu ama bunda ısı konusunda ya da rpm konusunda hiçbir sorun yaşamadım baya memnunum, ilginç

anakart işlemci kasa psu aldım. Ram ssd ve soğutucu kaldı işte hocam. Ekran kartı almıcam %90 her şey atşe pahası
Soğutucu kule tipi bak hocam. Ben arctic freezer kullanıyorum memnunum. SSD tarafında GEN 5 GEN 4 pahalı kaçar. İlla SSD olsun istiyorsan tavsiyem internet yerine bilgisayarcılara sor çevrendeki. Onlar internet kadar fiyatı yükseltemiyorlar. Yerel esnaf bu konuda daha da zor duruma düşüyor çünkü. Ellerinde ram yok zaten onu biliyorum da. SSD almışlar zamanında hala rafta duruyor. Acil satmak isteyebiliyorlar.

ben şahsen bu kartı birkaç aydır kullanıyorum msi shadow 5060ti dan geçmiştim mesela o çok ısınıyordu ama bunda ısı konusunda ya da rpm konusunda hiçbir sorun yaşamadım baya memnunum, ilginç
İyi bir karttan geçmek lazım farkı anlamak için daha çok.

Soğutucu kule tipi bak hocam. Ben arctic freezer kullanıyorum memnunum. SSD tarafında GEN 5 GEN 4 pahalı kaçar. İlla SSD olsun istiyorsan tavsiyem internet yerine bilgisayarcılara sor çevrendeki. Onlar internet kadar fiyatı yükseltemiyorlar. Yerel esnaf bu konuda daha da zor duruma düşüyor çünkü. Ellerinde ram yok zaten onu biliyorum da. SSD almışlar zamanında hala rafta duruyor. Acil satmak isteyebiliyorlar.
hocam phantom spirit düşünmüştüm heralde gayet iyidir. İşlemci 9900x3d işlemci ve ram odaklı sistem kurmaya calısıyom. Ekran kartım rx6700 var şuan . evet ssd mantıklıymış teşekkür ederim.

Geri