berkec34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,471
ee napıcak orijinal jelatinemi saracak derken? Kafanız mı güzel biz ürünü ayrı bir koliye koyup gönderiyoruz, bir kere o koliyi atma beklet o zaman. 2. si paketi yırtmadan açabiliyorsun güvenlik bantlarını falçata yada bir kesici alet ile kesersin açarsın paketi yırtman şart değil. 3. süde baktın beğenmedin aynı şekilde koy, paketli gönderdiğimiz koliyede koy bantla gönder. Adam diyorumki poşete sarıp gönderiyor sen jelatine mi koysun diyorsun. İşte bu yüzden iade hakları daha sıkı politika olmalı %10-25 kar marjı ile ticaret dönüyüyor ithalatçı isende %10-80 arası değişir ürüne göre, gıdadaki gibi 50 ye mal ettim 300 e satıyorum gibi bir durum yok. Senin gibilerin gönderdiği ürünleri de reddediyoruz sonra ağlıyorlar böyle sağda solda. Biz bir ürünü başkasına satamayacağımız durumda iade geliyorsa almıyoruz bu akdar basit sizin gibilerinde yok cayma hakkı diyip ürünün içinden geçip milli zarar oluşturması asıl en büyük meselaEe napıcak adam markanın orjinal jelatinine mi sarıcak tekrar? Her şeyi geçtim yasal hakkın var onu bile kullanamıyosun. Bu kadar şikayet var, sence hepsi mi kullanıp kullanıp geri yolluyor ürünleri? Ki kronik problemleri olan ürünlerinin arkasında da durmuyolar. Ürünler hakkında influencerların objektif olmasına müsaade etmiyolar. Aralarından azıcık namuslu olanları kronik sorunları olan ürünleri incelemeyerek, videosunu hiç çekmeyerek vicdanını rahatlatıyor ama nafile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya enayi yerine konmak adamın canını sıkıyor başka bişey değil de. Yoksa kimsenin hakkı kimsede kalmaz illa ki çıkar.
bu arada wraith savunmuyorum biz kendi ticaretimiz özelinde iade ürünü bir başkasının alabileceği şekilde bize ulaşıyorsa, ürün çıkma ürün gibi durmuyorsa sıfır niteliği taşıyorsa 2-3 ay geçsede alıyoruz.