kryptonxxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 79
100 TL'ye thermalright assasin xr led ekran aldım bu forumda kampanya paylaşılmıştıZamanında iyzico cashbackleriyle 500 e alanlar burda mı
100 TL'ye thermalright assasin xr led ekran aldım bu forumda kampanya paylaşılmıştıZamanında iyzico cashbackleriyle 500 e alanlar burda mı
ben 600e aldımZamanında iyzico cashbackleriyle 500 e alanlar burda mı
hocam bu phantom spiritin dijital ekranlısı bir türlü indirime girmiyor bende onu bekliyorum. Çokmu talep var acabaİndirim devam ediyor , almayanlar kesinlikle yararlansın.
Bu kule tipi ömürlük kullanılabilir , ilerde 7800X3D alırsanız onda bile rahatça kullanabilirsiniz.
2 3k'ya dandik sıvı soğutmalar alacağınıza bunu alın daha çok performans alırsınız.
Talep ne kadar bilmiyorum.hocam bu phantom spiritin dijital ekranlısı bir türlü indirime girmiyor bende onu bekliyorum. Çokmu talep var acaba
Sence bir kaç gün daha indirimde kalırmı hala parayı denkleştiremedimTalep ne kadar bilmiyorum.
hocam dijital ekran olmasının bir artısı var mı ? Hazır indirimi varken al geç bence.
Sonra bi hevesle ekran var diye 1k 2k fazla verince ilerde pişman olucaksın muhtemelen.
ortalama 1 haftadır indirimde , ne zaman biter bilemem hocam.Sence bir kaç gün daha indirimde kalırmı hala parayı denkleştiremedim
hocam zaten süs püs sevmiyorum ışık falan. Sadece istediğim kafayı çevirince derece görmek.Talep ne kadar bilmiyorum.
hocam dijital ekran olmasının bir artısı var mı ? Hazır indirimi varken al geç bence.
Sonra bi hevesle ekran var diye 1k 2k fazla verince ilerde pişman olucaksın muhtemelen.
Şimdi benim 5600x çok ısınmıyor yani maks 75 dereceyi görüyor 7500f e geçince kullanmam daha mantıklı demi maks 6 aya geçerimortalama 1 haftadır indirimde , ne zaman biter bilemem hocam.
Stock durumuna ve talebe göre muhtemelen erkende bitebişlir geç te
Nvidia'da ALT R ekran kartı sıcaklığını gösteriyordu snırım.hocam zaten süs püs sevmiyorum ışık falan. Sadece istediğim kafayı çevirince derece görmek.
bu soğutmayı alırsan 7800x3d takınca bile kullanırsın.Şimdi benim 5600x çok ısınmıyor yani maks 75 dereceyi görüyor 7500f e geçince kullanmam daha mantıklı demi maks 6 aya geçerim
7800x3d ye yada ona yakın bir işlemciye illaki geçerim zaten şuan ileriye dönük(min5-6 yıl beni götürebilecek) bir sistem topluyorum bu sürede bir işlemci yükseltmesi yaparım muhtemelenNvidia'da ALT R ekran kartı sıcaklığını gösteriyordu snırım.
AMD uygulamasında dereceleri oyun içi görebiliyorsun , NVİDİA varsa ekstra msiafterburner falan kullnarak görebilirsin.
O 1K 2K farka ben olsam mx7 falan bi termal macun bir şey alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu soğutmayı alırsan 7800x3d takınca bile kullanırsın.
Ama ben çok uzun süre 7500F'de kalacam diyorsan ortalama 1000 -1500TLye alacağın bir kule tipi her türlü işini görür