2-3 K Civarı Kulaklık Önerisi

Selamlar hayırlı bayramlar dilerim kulaklık almak istiyorum bütçem ise 2-3 k civarı baktığımda

ATK Neptune N9 bu modeli gördüm fiyatı 3.150 tl sizce bu alınır mı veya önerebileceğiniz bişey varmı

bu modeli bende kullandim aynı zamanda pro versiyonunuda cızırtı sorunu olan arkadaşlarım oldu fakat bir süre sonra kendiliğinden çözüldü bir sorunu kalmadı ek olarak bu modelin bu versiyonu daha iyi bence

Asus tuf H1 - Logitech G321 Alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar hayırlı bayramlar dilerim kulaklık almak istiyorum bütçem ise 2-3 k civarı baktığımda

ATK Neptune N9 bu modeli gördüm fiyatı 3.150 tl sizce bu alınır mı veya önerebileceğiniz bişey varmı

Dediğin kulaklığın tipi fln güzel
ATK nın mouseleri baya revaçda öneriliyor kulaklığının üzceğini düşünmüyorum.
Ama ben g321 alsam neden alırdım kulakpedleri kumaş olduğu için alırdım mesela deri tercih edicem dersen tuf h1 ile N9 arasında bi seçim yapaiblirsin.
N9 güncel yeni bi kulaklık olduğundan tercih edilebilir H1 çünkü 2022 de çıkmıştı piyasaya

Asus tuf H1 - Logitech G321 Alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğin kulaklığın tipi fln güzel
ATK nın mouseleri baya revaçda öneriliyor kulaklığının üzceğini düşünmüyorum.
Ama ben g321 alsam neden alırdım kulakpedleri kumaş olduğu için alırdım mesela deri tercih edicem dersen tuf h1 ile N9 arasında bi seçim yapaiblirsin.
N9 güncel yeni bi kulaklık olduğundan tercih edilebilir H1 çünkü 2022 de çıkmıştı piyasaya
şuan kullandığım logitech g335 modeli kulaklık çok güzel beğendiğim bir kulaklıktı ama masanın üzerinden düşünce mikrofonu bozuldu ve çalışmıyor artık ne denesem olmadı o yüzden logitech almayı düşünmüyorum birdaha benim hatam düşürmek ama basit bir masanın üstünden düşüp hemen bozulunca sinir oldum

şuan kullandığım logitech g335 modeli kulaklık çok güzel beğendiğim bir kulaklıktı ama masanın üzerinden düşünce mikrofonu bozuldu ve çalışmıyor artık ne denesem olmadı o yüzden logitech almayı düşünmüyorum birdaha benim hatam düşürmek ama basit bir masanın üstünden düşüp hemen bozulunca sinir oldum
Hocam garnatisi sürüyorsa da sürmüyosada şikayet vardan bi şikayet oluştur bi şansını dene benim kulaklığın pedinin dikişi söküldü oksid bilişim 422tl ücret istediler kulaklık pedi dğeişimi için.
Şikayet vara yazdım iletişime geçtiler kulaklığı yolladım pedi değişip yolladılar

Neptune N9 da kronik sorun var diye biliyorum kulaklarda mchose v9 pro iyidir.

Kablosuz şart değilse Fifine H9 öneririm bende kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri