kdrtlp
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
- Bütçe
- 3000
Selamlar hayırlı bayramlar dilerim kulaklık almak istiyorum bütçem ise 2-3 k civarı baktığımda
Selamlar hayırlı bayramlar dilerim kulaklık almak istiyorum bütçem ise 2-3 k civarı baktığımda
ATK Neptune N9 bu modeli gördüm fiyatı 3.150 tl sizce bu alınır mı veya önerebileceğiniz bişey varmı
Dediğin kulaklığın tipi fln güzelSelamlar hayırlı bayramlar dilerim kulaklık almak istiyorum bütçem ise 2-3 k civarı baktığımda
ATK Neptune N9 bu modeli gördüm fiyatı 3.150 tl sizce bu alınır mı veya önerebileceğiniz bişey varmı
şuan kullandığım logitech g335 modeli kulaklık çok güzel beğendiğim bir kulaklıktı ama masanın üzerinden düşünce mikrofonu bozuldu ve çalışmıyor artık ne denesem olmadı o yüzden logitech almayı düşünmüyorum birdaha benim hatam düşürmek ama basit bir masanın üstünden düşüp hemen bozulunca sinir oldumAsus tuf H1 - Logitech G321 Alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dediğin kulaklığın tipi fln güzel
ATK nın mouseleri baya revaçda öneriliyor kulaklığının üzceğini düşünmüyorum.
Ama ben g321 alsam neden alırdım kulakpedleri kumaş olduğu için alırdım mesela deri tercih edicem dersen tuf h1 ile N9 arasında bi seçim yapaiblirsin.
N9 güncel yeni bi kulaklık olduğundan tercih edilebilir H1 çünkü 2022 de çıkmıştı piyasaya
Hocam garnatisi sürüyorsa da sürmüyosada şikayet vardan bi şikayet oluştur bi şansını dene benim kulaklığın pedinin dikişi söküldü oksid bilişim 422tl ücret istediler kulaklık pedi dğeişimi için.şuan kullandığım logitech g335 modeli kulaklık çok güzel beğendiğim bir kulaklıktı ama masanın üzerinden düşünce mikrofonu bozuldu ve çalışmıyor artık ne denesem olmadı o yüzden logitech almayı düşünmüyorum birdaha benim hatam düşürmek ama basit bir masanın üstünden düşüp hemen bozulunca sinir oldum
Arctis nova gördüydüm vatanda 3500 4 e az daha para alıp bunu düşünebilirsin ama araştır kronik sorunu falan olabilir bilmiyorumSelamlar hayırlı bayramlar dilerim kulaklık almak istiyorum bütçem ise 2-3 k civarı baktığımda