🔥İndirim Xpg Core Reactor Iı 1200w 80+ Gold Power Supply 🔥 8.499 TL 🔥

Forumdakilerin boşta fan sesine dayanamadığı Enermax modeli bunlar mıydı yoksa rev III müydü?

Sırf CWT diye XPG alırım. Sen daha şık bulduğun için Lian Li de alabilirsin. Fan profillerine bakmadığımı belirteyim.
Performans ve kaliteyi daha çok çnem veriyorum hocam. Zaten kabloları çok görmüyoruz o kadar rgb ışık arasından.😆

O da yanlış ama onu test olmadığından yapmışlardır. Bu arada normalde Ben D.F.X serisini B+ diye hatırlıyorum. Onu düşürmüşler gördüğüm kadarıyla. Aynı platformu kullanıp A tier olan model çok. Raijintek Cratos mesela. Ki onun fanı ENERMAX'a göre kötü. Çift bilyalı fan daha dayanıklı.

Alıntıyı görüntüle

Burda da yanlış bilgi vermişler. D.F.X 1350 ve 1650 modellerinde fan sorunu yok. Sorunsuz fan ile geliyor hepsi.

Alıntıyı görüntüle
Evet bu DFX serisinde fan olayı çorba oldu biraz ama DFX1350 ve 1650 için de fan şikayeti görmüştüm.

Evet bu DFX serisinde fan olayı çorba oldu biraz ama DFX1350 ve 1650 için de fan şikayeti görmüştüm.

ENERMAX doğruyu söylüyorsa o yağ kaçırma olayı 1350 ve 1650'de yok. O sesli gelme kısmı belki D.F. teknolojisi yüzündendir. D.F.X. serisinde düğme olmadığından kafasına göre ne zaman eserse o zaman açıyor. Açınca da fan dehşet ses çıkarır.

Bir de Çift bilyalı fanların dezavantajı ses yapmaları. Bu yüzden üst düzey ünitelerde bile bu yatak türünü kullanmıyor çoğu marka. Noctua bile FDB'ye benzer SSOII kullanıyor.

lian li sx ile bu benzer kalitedeler biri cwt diğerinde plat var ve kablosu iyi. Beyaz almak isteyen sx1200p, siyah almak isteyen bu modeli rahatlıkla tercih edilebilir ikiside üst segment

Geri