Kanye West Konserinde İndirim!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Çoğu kişi sadece bilet fotosu gösterip girmiş, bazılarıda direkt biletsiz :d
Öyle bir saçmalık yapmışlarsa bir şey diyemiyom organizasyon büyük gözüküyor bu kadar basit olmamalı bilet kontrolü ama şaşırmıyorumda ülkede vizyonsuz çingene çok, bir yolunu bulup girerler.

Öyle bir saçmalık yapmışlarsa bir şey diyemiyom organizasyon büyük gözüküyor bu kadar basit olmamalı bilet kontrolü ama şaşırmıyorumda ülkede vizyonsuz çingene çok, bir yolunu bulup girerler.
Tw de organizasyonun berbat olduğu söyleniyor, QR vs kontrolü yapılmamış diyor çoğu kişi, bilet ss i gösterip giriyoruz diyorlar.

bence çoğu kişi kanye west konserine gittim diyebilmek için gitti yabancı müzik dinlesem gidip deneyimlerdim ama benim ilgimi çekmiyor kanye travis vs

drake bro dünyanın en iyi rapcisi drake

Ah lan nasıl kaçırdık ya

Ee0UL6cWkAEFda3.webp

Tw de organizasyonun berbat olduğu söyleniyor, QR vs kontrolü yapılmamış diyor çoğu kişi, bilet ss i gösterip giriyoruz diyorlar.
Valla Kanye gibi adamı (pek sevmem ama) bulup getirmişler bunu akıl edememişler. Ülkede işini düzgün yapanı görsek şaşırıyoruz zaten ondan pek şaşırmıyorum bu duruma. Olan biletlere para verenlere olmuş hakları yenilmiş. Şimdi parasını verip sırf bazı çingeneler yüzünden giremeyecek adamlarda vardır. Rezillik valla ama şaşırtmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burjuva işleri bunlar hocam boşver biz trtden Arsenal finalini izleyelim

Arkadaşım başka arkadaşının biletinin görselini gösterip direkt girmiş. Ve çok fazla kişi bu şekilde girdiğini söylüyor. Bilete o kadar para verenlere üzüldüm :D sırf rekor kırılsın diye yapılan saçmalık işte.

Bilet QR ekran görüntüsü gösterip geçiliyor diyorlar, çok fazla kişi olduğu için kontrol yapılmıyormuş

Valla Kanye gibi adamı (pek sevmem ama) bulup getirmişler bunu akıl edememişler. Ülkede işini düzgün yapanı görsek şaşırıyoruz zaten ondan pek şaşırmıyorum bu duruma. Olan biletlere para verenlere olmuş hakları yenilmiş. Şimdi parasını verip sırf bazı çingeneler yüzünden giremeyecek adamlarda vardır. Rezillik valla ama şaşırtmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burjuva işleri bunlar hocam boşver biz trtden Arsenal finalini izleyelim
La yok o değil Kanye West'i severim. Sound'u ürettiği müzikler rapçilğinden daha iyi. Ama bu bilet paraları ne?? Kaldı ki şu an konserde kanyeyi anlayanların sayısı %5 falandır. Hem mizacını hem müziğini

La yok o değil Kanye West'i severim. Sound'u ürettiği müzikler rapçilğinden daha iyi. Ama bu bilet paraları ne?? Kaldı ki şu an konserde kanyeyi anlayanların sayısı %5 falandır. Hem mizacını hem müziğini
Şakasız %5 çok fazla. 120K kişi bekleniyormuş, max 1-2K arası diyorum.

Valla hocam hepsinde haklısınız fiyatlar sokmasyon geçirmasyon zaten ki doğal aslında yabancı sanatçı olduğundan organizatörler geçiriyor fiyata. Bide ünlü konuklar bedavaya geldiği için o parayı çıkarmaları lazım. Gidenlerin %90'ı aşağılamak gibi olmasında 50 tane İngilizce kelimeyi zar zor bilen hiçbişi anlamayan A1 İngilizcesi bile olmayan hergün cins köpekleriyle kafelerde takılan elemanlar hepsi baba parasıyla sırf meraktan gidiyor zaten oraya gidenlerin taş çatlasın %10'u vs anlayıp dinleyecek. Ama sonuçta paraları var ve gidiyorlar bir şey diyemeyiz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri