ironLeppu
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Parasını ben vermedim de zaten millet giriyor qr sormuyorlarkral paraya degiyormus gibi yapsaydın bari icinde kalmasın
Parasını ben vermedim de zaten millet giriyor qr sormuyorlarkral paraya degiyormus gibi yapsaydın bari icinde kalmasın
dunya starının konserine yakısmamıs kral su sekil bisey olmusParasını ben vermedim de zaten millet giriyor qr sormuyorlar
Ben şoförlük yapıyorum da inşallah erken çıkar misafirler arabada takılıyorum ama güzel tükürük köftesi yapan dayı var bir dayı da döner tezgahı kurmuş nasıl yaptıysadunya starının konserine yakısmamıs kral su sekil bisey olmus
soforlukmu yapıyorsun yoksa arkadaslar ısmarladı sende goturdun gibi birseymiBen şoförlük yapıyorum da inşallah erken çıkar misafirler arabada takılıyorum ama güzel tükürük köftesi yapan dayı var bir dayı da döner tezgahı kurmuş nasıl yaptıysa
Makam şoförlüğü yapıyorum. Gelenlerde yurt dışından patronumun misafirleri. Sanırım biletleri fazla alınca %50 ye kadar indirim yapıyorlarmış diye duydum. Ama bana kalırsa para versen gitmem.soforlukmu yapıyorsun yoksa arkadaslar ısmarladı sende goturdun gibi birseymi
Hahaahjajsajahha kral adamsın hocam kolay gelsin iyi aksamlarMakam şoförlüğü yapıyorum. Gelenlerde yurt dışından patronumun misafirleri. Sanırım biletleri fazla alınca %50 ye kadar indirim yapıyorlarmış diye duydum. Ama bana kalırsa para versen gitmem.![]()
Eyvallah sağolasınHahaahjajsajahha kral adamsın hocam kolay gelsin iyi aksamlar
harbi bu ne ladunya starının konserine yakısmamıs kral su sekil bisey olmus
qr sistemi çökmüş herhalde öyle diyorlarTw de organizasyonun berbat olduğu söyleniyor, QR vs kontrolü yapılmamış diyor çoğu kişi, bilet ss i gösterip giriyoruz diyorlar.
Aga böyle bir organizasyon yapıyorsun kapasite belli ona göre tedbirler alırsın. Gram iplememişler yapak gitsin gibi olmuş beklediğimden erken bitti enerji falan kalmamış zaten atmosfer falan yalan olmuş geçmiş olsun üstüne soğuk su içerler bilet alanlar. Bedava girenlere giren çıkan yok sonuçtaharbi bu ne la
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
qr sistemi çökmüş herhalde öyle diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
abim playbackını yaptı gidiyor
valla ya 30k verene yazık olmuş 5k veren neyse ortam gördü denirdeAga böyle bir organizasyon yapıyorsun kapasite belli ona göre tedbirler alırsın. Gram iplememişler yapak gitsin gibi olmuş beklediğimden erken bitti enerji falan kalmamış zaten atmosfer falan yalan olmuş geçmiş olsun üstüne soğuk su içerler bilet alanlar. Bedava girenlere giren çıkan yok sonuçta![]()
çok anlamlı bir fotoğraf çekmişsiniz. konser esnasında ki yaşanan bütün duyguyu hissettim.