Kanye West Konserinde İndirim!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben şoförlük yapıyorum da inşallah erken çıkar misafirler arabada takılıyorum ama güzel tükürük köftesi yapan dayı var bir dayı da döner tezgahı kurmuş nasıl yaptıysa
soforlukmu yapıyorsun yoksa arkadaslar ısmarladı sende goturdun gibi birseymi

soforlukmu yapıyorsun yoksa arkadaslar ısmarladı sende goturdun gibi birseymi
Makam şoförlüğü yapıyorum. Gelenlerde yurt dışından patronumun misafirleri. Sanırım biletleri fazla alınca %50 ye kadar indirim yapıyorlarmış diye duydum. Ama bana kalırsa para versen gitmem. 🤣

Makam şoförlüğü yapıyorum. Gelenlerde yurt dışından patronumun misafirleri. Sanırım biletleri fazla alınca %50 ye kadar indirim yapıyorlarmış diye duydum. Ama bana kalırsa para versen gitmem. 🤣
Hahaahjajsajahha kral adamsın hocam kolay gelsin iyi aksamlar

dunya starının konserine yakısmamıs kral su sekil bisey olmus

harbi bu ne la
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tw de organizasyonun berbat olduğu söyleniyor, QR vs kontrolü yapılmamış diyor çoğu kişi, bilet ss i gösterip giriyoruz diyorlar.
qr sistemi çökmüş herhalde öyle diyorlar

abim playbackını yaptı gidiyor

harbi bu ne la

qr sistemi çökmüş herhalde öyle diyorlar

abim playbackını yaptı gidiyor
Aga böyle bir organizasyon yapıyorsun kapasite belli ona göre tedbirler alırsın. Gram iplememişler yapak gitsin gibi olmuş beklediğimden erken bitti enerji falan kalmamış zaten atmosfer falan yalan olmuş geçmiş olsun üstüne soğuk su içerler bilet alanlar. Bedava girenlere giren çıkan yok sonuçta 😂

Aga böyle bir organizasyon yapıyorsun kapasite belli ona göre tedbirler alırsın. Gram iplememişler yapak gitsin gibi olmuş beklediğimden erken bitti enerji falan kalmamış zaten atmosfer falan yalan olmuş geçmiş olsun üstüne soğuk su içerler bilet alanlar. Bedava girenlere giren çıkan yok sonuçta 😂
valla ya 30k verene yazık olmuş 5k veren neyse ortam gördü denirde :D kanye öncesi çıkan ünlüler neydi peki :D :D :D yataktan kalkmış gibi

konser güzeldi gelmeyen çok şey kaçırdı (foto çekerken biraz telefon titremiş)

1780173879883.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,915
Üyeler
196,852