Iphone 16 İçin İnce Kılıf Önerisi

Reaksiyon skoru
24
iphone 16 kullanıyorum kılıf arayışındayım ama bi türlü istediğim gibi bi kılıf bulamıyorum ince bi kılıf arıyorum telefonu kalınlaştırsın istemiyorum pek bulamadım hep normla klasik silikon kalın kılıfılar var önerisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirm

17 Pro Max için kullanıyorum. Çok güzel kılıf

iphone 16 kullanıyorum kılıf arayışındayım ama bi türlü istediğim gibi bi kılıf bulamıyorum ince bi kılıf arıyorum telefonu kalınlaştırsın istemiyorum pek bulamadım hep normla klasik silikon kalın kılıfılar var önerisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirm
1780220962262.webp

bunların muadillerride var güzel

Alıntıyı görüntüle
bunların muadillerride var güzel
bunları gördüm baya iyi geldiler göze hocam incelerde fiyatı tuzlu biraz bi kılıfa 4 bin tl de vermek istemiyorum açıkçası muadil olarak bişi göremedim ben varsa atabilirmisniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17 Pro Max için kullanıyorum. Çok güzel kılıf
çok kalınlaştırdımı telefonu

bunları gördüm baya iyi geldiler göze hocam incelerde fiyatı tuzlu biraz bi kılıfa 4 bin tl de vermek istemiyorum açıkçası muadil olarak bişi göremedim ben varsa atabilirmisniz

Hayır kalınlaştırmadı

Pitaka ve Benks bak.

link olsa atardım ben çinden almıştım 1:1 çok kaliteliydi şimdi zor bulmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0