Öneri 2k Monitör Tavsiyesi

zamanınsa odyysey g65b almıstık bendedahil çoğu kişi ona bakabilirsin

Hocam bunun da 8 bit olması ve kontrast oranı ve hoparlörü olmaması hoşuma gitmedi tek iyi yanı rog olması renkler nasıldır bilemiyorum tabi ki de tuf 210 Hz daha fiyat performans geliyor şuanlık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok profesyonel değilsen hissetmezsin Ama mesela benim gözler çok dikkatli en fpsi bile tahmin ediyorum oyunda 😂 hafif Bi düşsün hissederim
Yok çok profesyonel değilim hocam eğer anlayan biriysen iyi bir monitör de sRGB değerleri nasıl olmalı sence

zamanınsa odyysey g65b almıstık bendedahil çoğu kişi ona bakabilirsin
Bak bu harika bir monitör tek sıkıntısı wa olması ama arkadaşlarımda var ıpsden farkı yok diyorlar ve hoparlörü çok kaliteliymiş bütçem çıksa bunu almak isterim ama buna bütçem yetmiyor maalesef

VG27AQ5A Modeline bakmıssın bence gayet iyi bir tercih olur
Bana da en fp bu geldi

bu güzel diye biliyorum. asus vg27aq5 pivotsuz pivotlu olan vg27aql5 var oda bin tl fazla onu da alabilirsin
Ben sanırım dediğin pivotlu modeli alacağım piyasa araştırması yaptım hem renkleri güzel hem bit değeri hem kontrast değeri en fp ürün gibi geldi bana gecikme süresi ve hz değeri de çok iyi üstüne birde hoparlörü var almak isteyenler için o bütçede alınabiilecek en iyi monitörlerden biri panel üreticisi o bütçedeki çoğu monitör gibi boe muhtemelen boe de kötü bir panel üreticisi değil Asusun vermiş olduğu güven de olunca yanında almamak için sebep kalmıyor tek korktuğum ölü piksel çıkması

bu güzel diye biliyorum. asus vg27aq5 pivotsuz pivotlu olan vg27aql5 var oda bin tl fazla onu da alabilirsin
Baktım şimdi ona da aynı fiyat neredeyse bende bu fiyat bandına almıştım bakalım bu aldığım ürün gelince bi test yapacağım sorun olmazsa kullanırım bi sorun olursa tekrar başlayacağız monitör aramaya bide ek sorum var 210 hz sizce iyi mi ?

Baktım şimdi ona da aynı fiyat neredeyse bende bu fiyat bandına almıştım bakalım bu aldığım ürün gelince bi test yapacağım sorun olmazsa kullanırım bi sorun olursa tekrar başlayacağız monitör aramaya bide ek sorum var 210 hz sizce iyi mi ?
valla dediğim gibi 3 kere değiştim hepsinde de sıkışmış yeşil piksel vardı eğer köşede üstte bir yerde ise iade etme uğraşma ama ortada falansa değiştir

valla dediğim gibi 3 kere değiştim hepsinde de sıkışmış yeşil piksel vardı eğer köşede üstte bir yerde ise iade etme uğraşma ama ortada falansa değiştir
Tamam hocam kafamı karıştıran bir de soru var doğru mu biliyorum emin değilim mesela ekran 250 hz ve ben 150 fps alıyorum benim gördüğüm ekran 150hz mi oluyor yani fpse göre mi şekilleniyor bu durum yoksa direk 250hz mi gözükür kafamı karıştıyor bu konu

@Tayfunns hocam sizin de önerilerinizi alabilir miyiz Asus 210 Hz pivotlu model iyi midir pivotsuzdan farkı nedir o fiyat bandında en mantıklı seçenek bu geldi bana

Tek beğenmediğim yanı 8 bit olması hocam 8 bit ile 10 bit arasında oyunlar açısından çok fark olur mu bilen biri var mı
Vg27aq5a 10 bit oluyor nvidia denetim masasından. Çoğu içerik 8 bit zaten sorun olmaz. Vg27aq5a al gec
12920.webp

@Tayfunns hocam sizin de önerilerinizi alabilir miyiz Asus 210 Hz pivotlu model iyi midir pivotsuzdan farkı nedir o fiyat bandında en mantıklı seçenek bu geldi bana
VG27AQ5A kontrast oranı ve tepki süresi bir tık daha iyi çıkmış. Renk gamutu ve parlaklık olarak AQL5A Pivot versiyon bir tık daha iyi çıkmış.
12928.webp
12927.webp
12926.webp
12925.webp
12924.webp
12923.webp
12922.webp
12921.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular