Çözüldü✓ Monitör Mü, Ekran Kartı mı?

hocam

woled ile qd oled arasında bariz görüntü farkı var mı şuan rezil bir monitörüm var her zaman yeni modele geçiş yapma şansım olmuyor uzun ömürlü olması çok önemli qd oled mi tercih etmeliyim?
Karanlıkta qd oled daha iyi. Işık altında woled daha iyi. Woled in en büyük avantajı daha yüksek parlaklık sunması ve ışık altında siyah derinliğini koruması.

Dell qd oled lg woled. Karanlıkta qd oled üstün.
12949.webp
12950.webp
12952.webp
12951.webp

Aşırı aydınlık olursa siyahlar gri ye dönmeye başlıyor.
12955.webp

Eğer loş ise qd oled böyle:
10172.webp

Renk canlılığı qd oled
Homojenlik qd oled

Işık altında daha tutarlı görüntü woled
Daha yüksek parlaklık woled

hocam

woled ile qd oled arasında bariz görüntü farkı var mı şuan rezil bir monitörüm var her zaman yeni modele geçiş yapma şansım olmuyor uzun ömürlü olması çok önemli qd oled mi tercih etmeliyim?
imkanın varsa mo27u2 bak 4k için gerçekten değiyor 5070 ti almadığına iyice değsin

Dell qd oled lg woled. Karanlıkta qd oled üstün.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Aşırı aydınlık olursa siyahlar gri ye dönmeye başlıyor.
Alıntıyı görüntüle

Eğer loş ise qd oled böyle:
Alıntıyı görüntüle

Renk canlılığı qd oled
Homojenlik qd oled

Işık altında daha tutarlı görüntü woled
Daha yüksek parlaklık woled
kesinlikle qd oled alayım o zaman odam zaten karanlık eyvallah

kesinlikle qd oled alayım o zaman odam zaten karanlık eyvallah
3.nesil qd oledler bile tandem woled modellerden daha yüksek renk hacmi e ve renk parlaklığına sahip. Tandem qd modelleri bekle bence. Önemli iyileştirmeler içeriyor.
12963.webp
12961.webp
12959.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: rker
3.nesil qd oledler bile tandem woled modellerden daha yüksek renk hacmi e ve renk parlaklığına sahip. Tandem qd modelleri bekle bence. Önemli iyileştirmeler içeriyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
tahmini ne zaman çıkar acaba okullar kapandıktan sonra almayı düşünüyorum yaz ayında boşluk varken kullanayım diye

tahmini ne zaman çıkar acaba okullar kapandıktan sonra almayı düşünüyorum yaz ayında boşluk varken kullanayım diye
Yıl sonunu bulabilir. Eğer acele ihtiyacınız varsa XG27ACDMS alabilirsiniz.

hocam

Oled eninde sonunda bozulacağı için uzun ömür hedefse miniled veya iyi bir düz ips daha mantıklı herhalde. Ben 5-6 senedir HP Victus 16 kullanıyorum ekranından biraz bıktım açıkçası o yüzden direkt olede geçmek istedim. Riskleri göze alıp cepleri boşaltmayı düşünüyorum bakalım nolacak

Yıl sonunu bulabilir. Eğer acele ihtiyacınız varsa XG27ACDMS alabilirsiniz.
onu alıyorum hocam o zaman zaten bu ve wmg arasında kalmıştım sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oled eninde sonunda bozulacağı için uzun ömür hedefse miniled veya iyi bir düz ips daha mantıklı herhalde. Ben 5-6 senedir HP Victus 16 kullanıyorum ekranından biraz bıktım açıkçası o yüzden direkt olede geçmek istedim. Riskleri göze alıp cepleri boşaltmayı düşünüyorum bakalım nolacak
risk almaya değer gibi bu görüntüler için

onu alıyorum hocam o zaman zaten bu ve wmg arasında kalmıştım sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

risk almaya değer gibi bu görüntüler için
haydi iyi şanslar o zaman gelince haber verin güzelse belki ben de ondan alırım 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri