RTX 2060'lı Sistem Kaç TL Eder?

poputei11

80+
Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar merhaba parçalar ektedir:

AMD R5 3600 + kule tipi soğutucu
GIGABYTE RTX 2060 6GB
B450M S2H ANAKART
CORSAIR VENGEANCE 2X8GB 3200 MHZ RAM
WESTERN DIGITAL BLUE SN550 3.0 500GB M.2 SSD (%94 sağlık durumu)
CORSAIR CARBIDE SPEC-DELTA KASA + 550W PSU

Bunlardan bağımsız olarak 2-3 ölü pikselin bulunduğu Asus 144hz 1ms bir monitörümde var, onu da söylerseniz güzel olur.

GIGABYTE RTX 2060 6GB
B450M S2H ANAKART

Bunlardan bağımsız olarak 2-3 ölü pikselin bulunduğu Asus 144hz 1ms bir monitörümde var, onu da söylerseniz güzel olur.

ekran kartı 4k ram 2k anakart 2k kule tipinin modeli ney

GIGABYTE RTX 2060 6GB
B450M S2H ANAKART

Monitörle birlikte set gibi 18K bandına verebilirsin bence. Alıcılar monitörsüz almıyor bu sistemleri nedense, en azından monitörle satışına göre baya zorlanıyorum monitörsüz satarken 😀

GIGABYTE RTX 2060 6GB
B450M S2H ANAKART

edeceği 14-16 arası

Hocam aynı marka aynı model genel olarak Sahibinden'de 6k civarına listelenmiş?
hocam ekran kartını satmak istiyorsunuz değil mi yani rastgele bir insanın koyduğu fiyat ilgilendirmiyor hızlı satmak için 4.5k biraz beklerim ben yav diyen için 5k

Son düzenleme:
hocam ekran kartını satmak istiyorsunuz değil mi yani rastgele bir insanın koyduğu fiyat ilgilendirmiyor hızlı satmak için 4k biraz beklerim ben yav diyen için 4.75k
Biraz saçma bir mantık ben hemen satmak istiyorum gibi bir şey belirtmedim. Herhangi biri 6k koyduğunu var sayarsak ben 6k altına koyarsam en düşük benim ilanım olacağı için zaten otomatik olarak ihtiyacı olan insanlar bana teklifte bulunur. Ayrıca aynı özelliklere sahip hazır kasaları bırak 20k'yı 21-22k'nın altına koyan bile olmamış Sahibinden'de düz 20k ya koysam yine aynı mantık olmaz mı? Konuda ki herkes ölü fiyat vermiş...

Biraz saçma bir mantık ben hemen satmak istiyorum gibi bir şey belirtmedim. Herhangi biri 6k koyduğunu var sayarsak ben 6k altına koyarsam en düşük benim ilanım olacağı için zaten otomatik olarak ihtiyacı olan insanlar bana teklifte bulunur. Ayrıca aynı özelliklere sahip hazır kasaları bırak 20k'yı 21-22k'nın altına koyan bile olmamış Sahibinden'de düz 20k ya koysam yine aynı mantık olmaz mı? Konuda ki herkes ölü fiyat vermiş...
hehe hocam keşke öyle olsa ama düşük bir ihtimalle bilgisayardan hiç mi hiç anlamayan veya özel kart seri değilse o fiyata almak isteyen olmaz eski ve günümüz oyunlarında zorlanan bir kart . ekran kartına yeniden baktım 5k ya koyarsanız gider hocam

hehe hocam keşke öyle olsa ama düşük bir ihtimalle bilgisayardan hiç mi hiç anlamayan veya özel kart seri değilse o fiyata almak isteyen olmaz eski ve günümüz oyunlarında zorlanan bir kart . ekran kartına yeniden baktım 5k ya koyarsanız gider hocam
Öyle zaten dostum. Hayatımda ilk defa al-sat işine girmedim. Ben sadece bu ekipmanların piyasasını bilmediğim için bu konuyu açtım. Güncel herkesin koyduğu fiyattan bir tık daha altına koyarsan o ürünün satılır. Bu aklına gelebilecek her ürün için geçerlidir. Düz 20k ya koyarım satılmazsa 19k o da satılmazsa 18k. Bunu dememin sebebi de RTX 2060 zannettiğin kadar da ölü bir piyasa değil hala. 1 hafta önce gördüğüm ilanlar şuan yok. Kullanıcılar satmış kartlarını. Min. koyanda 5500TL falandı bu arada.

Öyle zaten dostum. Hayatımda ilk defa al-sat işine girmedim. Ben sadece bu ekipmanların piyasasını bilmediğim için bu konuyu açtım. Güncel herkesin koyduğu fiyattan bir tık daha altına koyarsan o ürünün satılır. Bu aklına gelebilecek her ürün için geçerlidir. Düz 20k ya koyarım satılmazsa 19k o da satılmazsa 18k. Bunu dememin sebebi de RTX 2060 zannettiğin kadar da ölü bir piyasa değil hala. 1 hafta önce gördüğüm ilanlar şuan yok. Kullanıcılar satmış kartlarını. Min. koyanda 5500TL falandı bu arada.
hocam ben olsam ne yapardım kafasında düşünerek yazdım şimdi rx 6600 ve rtx 3060 piyasaları düşük 6.5k-7k bulabiliyorsunuz ikisinide şimdi ben olsam 1k daha fazla koyar fsr4 alacak olsan rx6600 alırdım diye düşündüm. size bol şans dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,324
Üyeler
196,931
Son üye
literallyulas
Geri