rastgele siyah bir mouse pad al reis hiç gerek yok öyle şekilli veya beyazlılara onun dışında şu tarz dünya haritalılar iyi benceMouse pad e ihtiyacım var Mouse pad piyasasını bilmiyorum ama bir mouse pad a çok para vermek ye istemiyorum ona göre önerirsin maksimum 1000 TL lik falan.
steelseries qck large kullanıyorum memnunum öneririmMouse pad e ihtiyacım var Mouse pad piyasasını bilmiyorum ama bir mouse pad a çok para vermek ye istemiyorum ona göre önerirsin maksimum 1000 TL lik falan.
Eğer çok hard fps oyuncusu deil isen (benim gibi) valorant oynuyorum çoğunlukla ve bunu kullanıyorum memnunum.Mouse pad e ihtiyacım var Mouse pad piyasasını bilmiyorum ama bir mouse pad a çok para vermek ye istemiyorum ona göre önerirsin maksimum 1000 TL lik falan.
Attığın ürün güzel bir şeye benziyor ama çok anlamıyorum kayma falan önemli diyorlarrastgele siyah bir mouse pad al reis hiç gerek yok öyle şekilli veya beyazlılara onun dışında şu tarz dünya haritalılar iyi bence
O kadar para verdikten sonra belki şekilli şeyler de alabilirimsteelseries qck large kullanıyorum memnunum öneririm
Hocam kayması iyi mi malzemesi falanEğer çok hard fps oyuncusu deil isen (benim gibi) valorant oynuyorum çoğunlukla ve bunu kullanıyorum memnunum.
![]()
KlasseGear Pro Grey Map Lines 70x30 Cm Xl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
Pro Grey Map Lines 70x30 Cm Xl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
e sporcu değilsen öyle alma zaten %5 fark bile ettirmez oynayışındaAttığın ürün güzel bir şeye benziyor ama çok anlamıyorum kayma falan önemli diyorlar
E sporcu değilim ama PC alınca fps oyunları oynamayı düşünüyorume sporcu değilsen öyle alma zaten %5 fark bile ettirmez oynayışında
hiçbir etkisi olmaz hocam hemde hiçE sporcu değilim ama PC alınca fps oyunları oynamayı düşünüyorum
Yani ucuz düz siyah almak daha iyihiçbir etkisi olmaz hocam hemde hiç
Bir mouse pad a bu kadar bütçe ayırmak istemiyorumhttps://www.klassegear.com/products...uoyun-gaming-mouse-pad?variant=41640349139034 imor helian filan da kullanıyor
xradersa bakabilirsin birde steelseries qck onada bakabilirsinMouse pad e ihtiyacım var Mouse pad piyasasını bilmiyorum ama bir mouse pad a çok para vermek ye istemiyorum ona göre önerirsin maksimum 1000 TL lik falan.
hocam zaten ayırmayın böyle alınıyor üstünde saçma sapan canavarlar anime kızları felan çok çirkin duruyor benim gözümde herkese hitap eden bir mouse pad çok iyi olurYani ucuz düz siyah almak daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir mouse pad a bu kadar bütçe ayırmak istemiyorum
almıştım iğrenç bir mouse pad hiç beğenmedimrastgele siyah bir mouse pad al reis hiç gerek yok öyle şekilli veya beyazlılara onun dışında şu tarz dünya haritalılar iyi bence
kullandım iyi mousepadhttps://www.klassegear.com/products...uoyun-gaming-mouse-pad?variant=41640349139034 imor helian filan da kullanıyor