🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

Anladım yani şirketlerin bir nevi kendi kafasına göre fiyat atmasının sonucunda oluşan fiyat tepesi gibi bir olay. Bazı şirketler ise 2200-2500 gibi uygun fiyatlara satabilir ancak bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Olarak anladım
Alakası yok. Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Sen gidip en ucuz rastgele güç kaynağı almıyorsan aynısını ''sıvı'' soğutucuda da yapmamalısın. Ucuzunu gözün kapalı alabileceğin 2 malzeme var birisi kasa. Birisi hava soğutma.

Son düzenleme:
420mm modelini alıp üste değil de kasanın önüne taksak sorun olur mu, kasanın havadarlığı açısından?.

bu AIOyu kullananlar ne derler?
kullanmadım ama sessiz yazmış kullananlar
satıcı sitedeki yorumları okuyabilirsin, başka konularda da yorumlayan olmuş birkaç kişi

kullanmadım ama sessiz yazmış kullananlar
satıcı sitedeki yorumları okuyabilirsin, başka konularda da yorumlayan olmuş birkaç kişi
tamam tesekkurler.

Ne kadar iyi? Arctic LF III pro 420 alacaktım da, bu yarı fiyatından daha ucuz. Çevre komponentlerimde ısınma var güçlü bir aktif soğutma arıyorum. Çevre komponent sıcaklıklarına hiç baktınız mı?

Ne kadar iyi? Arctic LF III pro 420 alacaktım da, bu yarı fiyatından daha ucuz. Çevre komponentlerimde ısınma var güçlü bir aktif soğutma arıyorum. Çevre komponent sıcaklıklarına hiç baktınız mı?
Hocam, ben aldım ve bu hafta kuracağım sistemi inşallah. Eğer bir sorun olursa yazarım. Enermax 420mm sıvı soğutma hakkında bir sürü olumlu yorum var ve güvenilir marka. Şahsen Arctic alacağıma bunu alırdım aralarında sadece 1-2 derece oynuyor.

Üreticinin sayfasında 360 mm'ye kadar desteklediği yazıyor. İnternette de daha detaylı bir bilgi bulamadım. Kaynak varsa paylaşır mısınız?
100r pz bende de var nasıl sığıyor açıklarsan sevinirim . İşe gidiyorum evden çıkarken kasaya baktım şöyle dedim ya içinden keşke üst kısım az daha geniş olsaymış öne doğru 420mm soğutucu takardım(pay var ama ön camın üçgeni için boşluk sadece) . Enermax liqmaxflo 360mm stoğu gelmesi çok iyi olmuş fiyat da bedava resmen ürüne göre kasanız destekliyorsa kesinlikle tavsiye ederim . Sıvı değişimi yada ekleme neyse artık içinden yedek sıvı ve sadece pompaya bağlanan aparat çıkıyor anakarta bağlanan 20+4 güç kablosunu bağlayıp sadece pompayı çalıştırıp ekleme yapıyorsunuz ben denedim 1 yıl kullandıktan sonra ama hiç ekleyemedim gibi bir şey oldu bence biraz gereksiz .
Edit: Radyatör kalın 38mm(geneli 27mm oluyor) kasanızın biraz geniş olması lazım yoksa anakartın vrm soğutucusu yada ramlere temas edip biraz can sıkabilir .

GGbaba da kullanıyor olması lazım dikey kısma sığıyor demişti diye hatırlıyorum elimde 420 soğutma yok ama denemedim

Arctic ile aynı. Radyatör kalınlığı, fan yaprak sayısı, verdiği performans bire bir aynı. 360 Arctic 2 kullandım, 420 Liqmaxflo kullandım. Neredeyse her şeyiyle aynı. O yüzden bu fiyata bu performans alınır kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri