- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki reis AMD güncel olarak yazılım konusunda nasıl çünkü ben eskiden 6600xt kullanıştım hatırladığım kadarıyla ama gerçekten bazen oyunlar yazılımsal problemlerden crash veriyodu tekrar güncellemek veya ayarlarıyla oynamak gerekiyordu şuan bu problemlerle karşılaşma ihtimalim ne kadar, ayrıca NVDIA yı biraz da dlss teknolojisi için vesaire istiyorum fps konusunda baya artı sağlıyor izlediğim videolar kadarıyla denemedim hiçHocam istediğin özelliklere göre gayet güzel bir kombinasyon seçmişsin bir sıkıntı olmaz darboğaz açısından. X serisi bir anakarta gerek yok ama. B650-B850 ler X serilerinden daha kötü değiller eğer öyle zannediyorsan o mantıktan çık anakarta dünyanın parasını bayılma. Eğer alabilirsen 9070XT/5070Ti daha sağlam seçenekler olurlar diye düşünüyorum. AMD tarafını istemiyor olabilirsin ama bence 5070Ti için biraz bütçeyi zorlamaya değer diye düşünüyorum. 5070Ti alırsan kafadan 5 6 sene düşünmezsin hatta 7 sene falan bile olabilir. 5060Ti alacaksan 650w bir psu bile yeterlidir ama 650w psular genelde en fazla C tier oluyor ülkemizdeki modellerde. 750w Almanı tavsiye ederim o yüzden. 5070Ti/9070XT alırsan 850w alman daha iyi olur. Eğer ramleri sarı siteden kapalı kutu alırsan bence ekran kartına bütçen açılır diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hikayeli oyunlar için kaliteli ekran ve kaliteli performans ama ben fazlasıyla valorantta oynayan bi insanım ara sıra lol atarım ve bunlarda da 300fps üzeri bir şeyler istiyorum ondan dolayı x3D tercih etmek istedim valorantı 2k oynamanın bi anlamı yok 1080p oynasam da aynı hatta aim açısından daha iyiDoğru öyle l3 belleği geniş olduğu için ama 2k oynayacağım diyorsun ya Yük ekran kartına biner o yüzden dedim 7800x3d ve 9700x gayet mantıklı 2 seçenek 1080p de fps farkını 7800x3d de alırsın ama 2k da almazsın