❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

3-4 ay sürer muhtemelen sen başvuru yaptıktan sonra savunma istenir genelde cevap vermiyorlar ikinci kez isteniyor bu aşama son o sebeple o dönemlerde haklı kullanıcılara kaybedeceklerini bildikleri müşterilere ulaşıp şikayeti geri çekmesi ve ürünü iletebilecekleri konusunda aramalar başlar ısrarlı ısrarlı 🤭 ben kutuma gitmek istiyorum dedin mi güzel bir ceza ile birlikte ya aradaki farkı kupon olarak verirler ki bu durumda 8000 bin civarı benim için ya da doğrudan ürünleri o fiyattan verilmesine hükmeder heyet...
Ararlarsa bir ev fiyatı tazminat isteyin sonra aramazlar davayı kazanırız ha 2 ha 3 ay o şirket avukatlık masraflara verdiği parayla hem zarar edecekler hemde ürünleri bize verirken

O 750Tl kupona da 10.000Tl alt limit için geçerli diye kural koyarlar merak etmeyin.

Ararlarsa bir ev fiyatı tazminat isteyin sonra aramazlar davayı kazanırız ha 2 ha 3 ay o şirket avukatlık masraflara verdiği parayla hem zarar edecekler hemde ürünleri bize verirken
İtopyayıda dava edecem az kaldı antartikadan sipariş etsem gelmişti

Ekler

• 1000049638.webp
    1000049638.webp
    43.8 KB · Hit: 102
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0
1780399084975.webp

Bunu iptal etmeyip
1780399133576.webp

muadillerinden 500tl daha ucuz şeyi iptal etmekte nebiliyim yani

Son düzenleme:
Siparişlerim bölümünden 1 yıldız verip yorumda eklesek güzel olur gerçi onu da silerler ama

Thh başvurmadım fiyat farkı çok diye ama bu kupona dalga geçer gibi bir alt limit konursa başvuracağım inadına

Bana kupon mesajı bile gelmedi ne yapayım şimdi :D 1 tane aldım onu da iptal ettiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri