İstanbul İçinde Ortodonstist Önerisi

Reaksiyon skoru
84
Merhaba arkadaşlar, bundan yıllar önce Medipolde bir ortodontistte muayane olmuştum. Dişlerimde hafif çarpıklık var. 1 adet üst dişim geride duruyor. Doktora muayane olduğumda çarpıklık için diş teli taktırmamı söylemişti. Ayrıca gerideki dişimin ise çekmeye gerek olmadığı, bir aparatla öne kaydırabileceğini söylemişti. Ve alt çenemin geride olduğunu söyledi. Doktor haklı çünkü ağzımı kapattığımda üst dişlerim ile alt dişlerim birbirine oturmuyor. Üst dişlerim önde, alt dişlerim geride kalıyor.

Sonuç olarak İstanbul içinde kaliteli ve işinin ehli bir ortodontist arıyorum. Fiyatı çok önemli değil ama aşırı pahalı olursa ödemede sıkıntı yaşayabilirim. Ayrıca tedavi olan varsa kontroller ne sıklıkla yapılıyor ? ve tedavi süreci nasıl işliyor ? İşim gereği 4-5 ay Türkiyeye gidip geliyorum

Üni hocam olur kendisi. İşinde çok iyi, aşırı tatlı bir doktordur. En sevdiğim hocalarımdan bir tanesidir. Doç. Dr. Şirin Hatipoğlu

Kardeşim diş hekimiyim. Tedavi ücretleri doktordan doktora, dişlerin kapanış sınıflamasına, hastanın çene pozisyonlarına göre değişir. İlla bir fiyat istersen şuan ortalama ücretler 120-150 arasında. Sana 100 bin de diyebilirler 180 binde. Sadece ortalama fiyat verebilirim.

Kardeşim diş hekimiyim. Tedavi ücretleri doktordan doktora, dişlerin kapanış sınıflamasına, hastanın çene pozisyonlarına göre değişir. İlla bir fiyat istersen şuan ortalama ücretler 120-150 arasında. Sana 100 bin de diyebilirler 180 binde. Sadece ortalama fiyat verebilirim.
Teşekkür ederim abi, zaten bende ortalama fiyatları merak etmiştim. Çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,044
Üyeler
197,355
Son üye
Vatov
Geri