2k Monitör Tavsiye Edermisiniz ?

Soner22

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
15000
Samsung g65b tavsiye ederim. Oldukça dolu ve güzel bir monitör. Hikayeli oyun ve görsel içerik tüketiminde sınıfının en iyilerinden hocam.

Samsung'ta öğrenci indirimiyle 13 bin küsüre bulabilirsiniz.

Şu anki monitörün de 1080p için baya iyi gözüküyor mesajında da "5070e geçtiğim için 2k ya geçmem gerek" demişsin bence biraz saçma bir 'gereklilik' ben olsam halihazırda böyle bir monitörüm varken 2k ya geçmezdim ama tabii ki karar senin.

Şu anki monitörün de 1080p için baya iyi gözüküyor mesajında da "5070e geçtiğim için 2k ya geçmem gerek" demişsin bence biraz saçma bir 'gereklilik' ben olsam halihazırda böyle bir monitörüm varken 2k ya geçmezdim ama tabii ki karar senin.
Hocam dediğim gibi monitörden memnunum hiçbir şikayetim yok ama kartın hakkı 2k olduğu için 2k ya geçmek istedim yoksa bende para vermek istemem monitör varken.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsung g65b tavsiye ederim. Oldukça dolu ve güzel bir monitör. Hikayeli oyun ve görsel içerik tüketiminde sınıfının en iyilerinden hocam.

Samsung'ta öğrenci indirimiyle 13 bin küsüre bulabilirsiniz.
Hocam bu monitörü bir kaç forumda gördüm tavsiye etmemişlerdi

Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım monitörden çok memnunum ama 5070 aldığım için 2k monitöre geçmem gerek oledler biraz pahalı o yüzden alamıyorum 2k güzel bi mönitör öneriniz varmı rekabetçi oyunları çok oynamıyorum hikayeli oyunlar daha çok tercihim.
şuan kullandığım monitör.
Bütçe 10-15
n11'den Xiaomi G Pro 27i P27qba-rgpgl 27 180hz 1ms 2k Qhd Mini Led Cece5xıa0017 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Ardına bile bakma.

Geri