Sen mi alacaksin ilanlarinla dediğin fiyat uyuşmuyorKullanıcıya 30k civarı gider hızlı nakit paraya 25k ya gider bence
2.el kısmına açabiliyorsunilan verme diye bir şey mi var hemen açalım ilanımızı
Daha iyi fps alması hiçbir şey ifade etmiyor. 3070 ti 2 nesil önceki kart. Yeni nesil olsa bile 2. El olması fiyatı düşürüyor.benim neden kafamda 40k+ gibi bir fiyat oluşuyor çünkü daha güncel sistem sahibi arkadaşlarımdan daha iyi fpsler alıyor acaba bu yüzden mi öyle düşünüyorum ?
yok işte taşınıyorum artık daha bilgisayarla vakit geçirmek istemiyorum Cuma'ya kadar satmam lazım ortalama bir fiyat ile ilan açtım bakalım teklif gelirse düşünüp satabilirim. TeşekkürlerDaha iyi fps alması hiçbir şey ifade etmiyor. 3070 ti 2 nesil önceki kart. Yeni nesil olsa bile 2. El olması fiyatı düşürüyor.
Çoğu kişi 2. El eski sistem alacağına gidip yeni nesil parçalarla sıfır bilgisayar alır.
Yeni bilgisayar alma fikrin varsa toplu satmayıp değiştireceğin parçayı satabilirsin.
Cumaya kadar satman lazımsa 40lara hayatta satamazsın. 30a satarsan öp başına koy.yok işte taşınıyorum artık daha bilgisayarla vakit geçirmek istemiyorum Cuma'ya kadar satmam lazım ortalama bir fiyat ile ilan açtım bakalım teklif gelirse düşünüp satabilirim. Teşekkürler
40k ya gider ddr5 sistem dizerim daha iyi 0 kapalı kutu . ikinci el satiyorsun sen elbette düşük olacakbenim neden kafamda 40k+ gibi bir fiyat oluşuyor çünkü daha güncel sistem sahibi arkadaşlarımdan daha iyi fpsler alıyor acaba bu yüzden mi öyle düşünüyorum ?
knk işlemcin ederi normal şartlarda 5k filan ama cıvkını cıkarıp 10klara satıyorlar ekran kartın 13 14k ediyor galibaöyle mi diyorsunuz ya valla kafam karıştı