Kasamı Satıyorum Fiyat Ne Olmalı ?

teavsen

80+
Reaksiyon skoru
1
  • AMD RYZEN 7 5700x3D
  • GALAX 3070TI
  • 2TB HDD
  • 500GB SSD
  • COOLOR MASTER 2 FANLI KULE TİPİ SOĞUTUCU İSTERSE SIVI SOĞUTUCUYU DA TAKABİLİR
  • 16 DDR4 RAM
  • FIFINE A6T MIKROFON
  • 750W PSU
    DARK MARKASININ KASASI

Kullanıcıya 30k civarı gider hızlı nakit paraya 25k ya gider bence

Ederi 30bin gibi. Biraz daha üstüne koyabilirsin.
benim neden kafamda 40k+ gibi bir fiyat oluşuyor çünkü daha güncel sistem sahibi arkadaşlarımdan daha iyi fpsler alıyor acaba bu yüzden mi öyle düşünüyorum ?

benim neden kafamda 40k+ gibi bir fiyat oluşuyor çünkü daha güncel sistem sahibi arkadaşlarımdan daha iyi fpsler alıyor acaba bu yüzden mi öyle düşünüyorum ?
Daha iyi fps alması hiçbir şey ifade etmiyor. 3070 ti 2 nesil önceki kart. Yeni nesil olsa bile 2. El olması fiyatı düşürüyor.

Çoğu kişi 2. El eski sistem alacağına gidip yeni nesil parçalarla sıfır bilgisayar alır.

Yeni bilgisayar alma fikrin varsa toplu satmayıp değiştireceğin parçayı satabilirsin.

Daha iyi fps alması hiçbir şey ifade etmiyor. 3070 ti 2 nesil önceki kart. Yeni nesil olsa bile 2. El olması fiyatı düşürüyor.

Çoğu kişi 2. El eski sistem alacağına gidip yeni nesil parçalarla sıfır bilgisayar alır.

Yeni bilgisayar alma fikrin varsa toplu satmayıp değiştireceğin parçayı satabilirsin.
yok işte taşınıyorum artık daha bilgisayarla vakit geçirmek istemiyorum Cuma'ya kadar satmam lazım ortalama bir fiyat ile ilan açtım bakalım teklif gelirse düşünüp satabilirim. Teşekkürler

yok işte taşınıyorum artık daha bilgisayarla vakit geçirmek istemiyorum Cuma'ya kadar satmam lazım ortalama bir fiyat ile ilan açtım bakalım teklif gelirse düşünüp satabilirim. Teşekkürler
Cumaya kadar satman lazımsa 40lara hayatta satamazsın. 30a satarsan öp başına koy.

40k ya gider ddr5 sistem dizerim daha iyi 0 kapalı kutu . ikinci el satiyorsun sen elbette düşük olacak

öyle mi diyorsunuz ya valla kafam karıştı

öyle mi diyorsunuz ya valla kafam karıştı
knk işlemcin ederi normal şartlarda 5k filan ama cıvkını cıkarıp 10klara satıyorlar ekran kartın 13 14k ediyor galiba

Geri