diziyi düz indirip üstüne alt yazı ekleme işi yapılıyormuş galiba ama nasıl olduğunu bilmiyorum.Çok önemli bir konu valla internet olmayan bir yere gidince hep saçma sapan dublajlar izlemek zorunda kaliyordum
Vlcden yapılıyor ama oda işkence yani keşke doğrudan altyazili indirme olsa. Eger uğraşırım diyorsan diziyi İngilizce indir altyazi sitesinden bolumun altyazisini indir vlcden altyazi ekle. Yapay zekaya sorarsan o daha detaylı anlatır bazen altyazi tam olarak sahneye uygun olmuyor kısayol tuşlarını söylüyor yapay zeka@DogancanYr Hocam sizin bir bilginiz var mıdır ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
diziyi düz indirip üstüne alt yazı ekleme işi yapılıyormuş galiba ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
Bende sadece o yöntemi biliyorum zaten hocam.Vlcden yapılıyor ama oda işkence yani keşke doğrudan altyazili indirme olsa. Eger uğraşırım diyorsan diziyi İngilizce indir altyazi sitesinden bolumun altyazisini indir vlcden altyazi ekle. Yapay zekaya sorarsan o daha detaylı anlatır bazen altyazi tam olarak sahneye uygun olmuyor kısayol tuşlarını söylüyor yapay zeka
vardır bir sitesi illaki ya biz bilmiyozBende sadece o yöntemi biliyorum zaten hocam.
Birde üyelikli sitelerden direkt indirmek var.
Keşke animelerdeki gibi gömülü altyazı olsa.
Hocam paralı çoğu kimse alt yazılı 50 60dk lik dizi bölümlerini beleşe vermiyor aradım bulamadım zamanındavardır bir sitesi illaki ya biz bilmiyoz
şuan internet ile bütün dizileri izleyebilyozda işte indirmeye gelince sıkıntı çıkıyor. bir tek prime video var bende diğerlerine çok zengin olsamda para vermemAmazon prime video var bende telefonda indirip izliyorum ama MP3 olarak elinize geçmez uygulamaya girip izlemeniz lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam paralı çoğu kimse alt yazılı 50 60dk lik dizi bölümlerini beleşe vermiyor aradım bulamadım zamanında
Ben 30tl verip İtemsatistan paylaşımlı hesap aldım 1 aylık dedi 4. Ayım.şuan internet ile bütün dizileri izleyebilyozda işte indirmeye gelince sıkıntı çıkıyor. bir tek prime video var bende diğerlerine çok zengin olsamda para vermem
tencerenin dibini iyice sıyırmışssın sende hocamBen 30tl verip İtemsatistan paylaşımlı hesap aldım 1 aylık dedi 4. Ayım.
30 lira verdim kanka ne yapayım yazık günah.tencerenin dibini iyice sıyırmışssın sende hocam
hbo var hepsiburada premium ile geliyor netflix ve disneyi de item satıştan hesapla çözebiliyorsun onlardan sıkıntı olmuyor ulaşmasını bileneşuan internet ile bütün dizileri izleyebilyozda işte indirmeye gelince sıkıntı çıkıyor. bir tek prime video var bende diğerlerine çok zengin olsamda para vermem