Dizileri Alt Yazılı Bir Şekilde Nasıl İndirebiliriz ?

Knnmw

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,441
Arkadaşım Game of Thrones indirecek bilgisayarına yazın yazlığa gideceği için ama kaçak sitelerde alt yazıyla indirilmiyor diye biliyorum bunun nasıl yapıldığını bilen var mı ?

@DogancanYr Hocam sizin bir bilginiz var mıdır ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok önemli bir konu valla internet olmayan bir yere gidince hep saçma sapan dublajlar izlemek zorunda kaliyordum
diziyi düz indirip üstüne alt yazı ekleme işi yapılıyormuş galiba ama nasıl olduğunu bilmiyorum.

@DogancanYr Hocam sizin bir bilginiz var mıdır ?

diziyi düz indirip üstüne alt yazı ekleme işi yapılıyormuş galiba ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
Vlcden yapılıyor ama oda işkence yani keşke doğrudan altyazili indirme olsa. Eger uğraşırım diyorsan diziyi İngilizce indir altyazi sitesinden bolumun altyazisini indir vlcden altyazi ekle. Yapay zekaya sorarsan o daha detaylı anlatır bazen altyazi tam olarak sahneye uygun olmuyor kısayol tuşlarını söylüyor yapay zeka

Vlcden yapılıyor ama oda işkence yani keşke doğrudan altyazili indirme olsa. Eger uğraşırım diyorsan diziyi İngilizce indir altyazi sitesinden bolumun altyazisini indir vlcden altyazi ekle. Yapay zekaya sorarsan o daha detaylı anlatır bazen altyazi tam olarak sahneye uygun olmuyor kısayol tuşlarını söylüyor yapay zeka
Bende sadece o yöntemi biliyorum zaten hocam.
Birde üyelikli sitelerden direkt indirmek var.
Keşke animelerdeki gibi gömülü altyazı olsa.

Amazon prime video var bende telefonda indirip izliyorum ama MP3 olarak elinize geçmez uygulamaya girip izlemeniz lazım.

vardır bir sitesi illaki ya biz bilmiyoz
Hocam paralı çoğu kimse alt yazılı 50 60dk lik dizi bölümlerini beleşe vermiyor aradım bulamadım zamanında

Amazon prime video var bende telefonda indirip izliyorum ama MP3 olarak elinize geçmez uygulamaya girip izlemeniz lazım.

Hocam paralı çoğu kimse alt yazılı 50 60dk lik dizi bölümlerini beleşe vermiyor aradım bulamadım zamanında
şuan internet ile bütün dizileri izleyebilyozda işte indirmeye gelince sıkıntı çıkıyor. bir tek prime video var bende diğerlerine çok zengin olsamda para vermem

Yabancı harr hurr sitelerinden orijinalini indir sonra open subtitlesdan falan altyazısını indir sonra vlcde oynat bu ikisini ama daha koaly bir yol vardır, eğer bit rate ve kalitesi güzel bir site bulursan idm veya jdownloader ile video yakalama özelliği ile videoyu çekebilirsin playerdan

Veya ingilizce altyazı istiyorsan gene o harr hurr sitelerinden bulabilirsin

veya direkt torrent kullanabilirsin ama güvenli torrent siteleri en azından türkçe içerikler için bilmiyorum ben

şuan internet ile bütün dizileri izleyebilyozda işte indirmeye gelince sıkıntı çıkıyor. bir tek prime video var bende diğerlerine çok zengin olsamda para vermem
hbo var hepsiburada premium ile geliyor netflix ve disneyi de item satıştan hesapla çözebiliyorsun onlardan sıkıntı olmuyor ulaşmasını bilene :D sadece bedavaya var mı acaba diye merak etmiştik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,233
Üyeler
196,918
Son üye
ckhan
Geri