wearetheash
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 179
İkinci el alacağım sonuçlar nasıl 2 yillik max diyor kutusu var faturası yokmuş
Hep bu değerlerde kalıyorsa furmarkta şahsımca iyi yıllanmış kart haliyleİkinci el alacağım sonuçlar nasıl 2 yillik max diyor kutusu var faturası yokmuş Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gidip kendim göreyim kartı en iyisi bi 30dk deniyimKart 2k yada 4k oyunculuk için üretilmiş bir kart. 1080pde beslemek çok zor. furmark testini 6 dakika 1080p çözünürlükte yapmışlar onu bir 4k 15 20 dakika gibi bir test yapın bide öyle bakın değerlere. herhangi bir hata görüntüde bozulma yada ısılarda zıplama olup olmadığına bakmak gerekir.
Yani o da olabilir hocam ama uzak mesafeyse gitmeden bir 30 dakika test isteyin benceGidip kendim göreyim kartı en iyisi bi 30dk deniyim
Ust kapagi boyamayi denemisKartı kendisi boyamış gibi sanki bu ne la heryerinde boya atması var leş gibi kart açılmış birde hayatta almazdım
TakasliBu kartı kaça alacaksınız? Neden bu kartı alıyorsunuz? Tahminim 40'tan fazla istemişlerdir.
Yakın bana 20 30dk flnYani o da olabilir hocam ama uzak mesafeyse gitmeden bir 30 dakika test isteyin bence
ne kadar istiyorUst kapagi boyamayi denemis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Takasli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yakın bana 20 30dk fln
19ne kadar istiyor
hotspot 93 derece maşallah cayır cayır
rogun hakkını vermiş
1900 rpm bi de rog için böyle olması normal mi
500-1000tl Macun fiyatını da düşsün hotspot sıcaklığı yüksek arada 20 dereceden fazla fark var. Ayrıca furmark ı 4k da en az 15dk test edip bir daha atsın.İkinci el alacağım sonuçlar nasıl 2 yillik max diyor kutusu var faturası yokmuş Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Vazgectim farkli bitane buldum garantili onu alacagim500-1000tl Macun fiyatını da düşsün hotspot sıcaklığı yüksek arada 20 dereceden fazla fark var. Ayrıca furmark ı 4k da en az 15dk test edip bir daha atsın.