9070 Gre Ekran Kartından İlk Fiyat Geldi (Fiyat Hayal Kırıklığı Bence)

pc toplama sihirbazında ekran kartı o fiyata verilmez
pc toplama sihirbazına ekran kartını pahalı fiyattan eklersiniz
bilgisayarı oluşturacak bütün bileşenleri sepete eklediğinizde
her üründen belirli bir yüzdelik düşer
o gün bir tek ekran kartından düşmemiştir o fiyat
bir çok bileşenden düşmüştür

pc sihirbazı fiyatı üzerinden kampanyalı fiyat söylenmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

27-28 e gelirse
5060 ti ın fiyatlarını bir nebze geri çektirebilir
Kullanıcıya yarar

Ohohohohoohoho KOOOL GİBİ FİYATTT...

Afederdiniz de 33k ya 9070 XT VE 30k ya 9070 varken insanlar neden 31k ya bunu alsın?

Son düzenleme:
27-28 e güzel tercih olur 5060ti ölüye oynar

Bir de şuan xfx gelmiş sadece o var, diğer satıcılar ve markalar da eklenince Belki 28 e dahi görürüz güzel bir kampanya da 26 ya bile alinabilir şuan 31den çıkmasi normal ama düşecektir
O fiyata 16 Gb 9070 var, 12 Gb karta kim niye o fiyatı versin ki

Nerde 9070 27-28 e
Eyvah Eyvah ya sana ekran kartı fiyat geçmişi mi göstereyim şimdi bir de birkaç gün evvel 31k’ya 9070 xt prime vardı. Şu an kampanya dönemi dışı diye yüksek fiyatlar, biraz takip et yakalarsın gene. 9070 xt fiyatı 31k iken 9070 fiyatı ne olacak 32k mı

Eyvah Eyvah ya sana ekran kartı fiyat geçmişi mi göstereyim şimdi bir de birkaç gün evvel 31k’ya 9070 xt prime vardı. Şu an kampanya dönemi dışı diye yüksek fiyatlar, biraz takip et yakalarsın gene. 9070 xt fiyatı 31k iken 9070 fiyatı ne olacak 32k mı
Sevgili ukala kardeşim
Ben 9070xt ne zaman kaç paraya verildi demedim

27-28k ya 9070 ne zaman verildi dedim

Sevgili ukala kardeşim
Ben 9070xt ne zaman kaç paraya verildi demedim

27-28k ya 9070 ne zaman verildi dedim

Sana cevap vereyim diye yarım saattir sayfa yeniliyorum da obsesifim yapacak bir şey yok

Ekler

• IMG_0627.webp
    IMG_0627.webp
    105.2 KB · Hit: 7
Siz ne dersiniz bilemem ama bu fiyat anlamsız oldu
şahsi fikrim 9070 in bile 9070xt tercihinin yanında gereksiz bir kartken
bu kartın fiyattan bağımsız çok tutmayacağı yönünde idi (çok agresif bir fiyat politikası olmadığı taktirde)
bu fiyatta onun kanıtı niteliğinde olur gibi

Alıntıyı görüntüle
Bu kartın karşılığı düz 5070 olmuş. Fiyat çok agrasif olmazsa kimse almaz diye düşünüyorum Nvidia tarafında 5070Ti ile arasında ortalama 15K fiyat farkı var diye 5070 alıyor insanlar. Güncel piyasa durumuna bakarsak en fazla 9060XT 16GB den 3-4K pahalı olmalı o da 23-24K civarı bir şey yapar 9070XT ile arasındaki fiyat farkı da 10K bandı olur.

Anca o şekilde almak mantıklı gibi olabilir yoksa yanına yaklaşılacak kart değil, 28K ya 5070 bile satıyorlar indirim zamanları yani kim neden aynı fiyat bandına AMD alsın?

Ederi 20 bin. Performans yok vram yok. Bomboş bir kart.

Ne stokla gelir ülkeye bilmiyorum ama hazır sistem içinde görürüz bu kartı.Performans testleri iyice çıksın tekrar hakettiği fiyat konuşulur şuan erken gibi sanki şu fiyata alınır demek için.

Ne stokla gelir ülkeye bilmiyorum ama hazır sistem içinde görürüz bu kartı.Performans testleri iyice çıksın tekrar hakettiği fiyat konuşulur şuan erken gibi sanki şu fiyata alınır demek için.
Bence bu karta hiç gerek yoktu şuan ki seriler gayet işi hallediyor e tamam 5070 e rakip olsun diye diyelim orada taş gibi 9070 var zaten. Bir şey amaçlıyorlar ama emin değilim hatta şuan o kadar saçma bir fiyatlandırma var ki 9070 ile 9070xt parası neredeyse aynı şuan 34 bin diyor 9070 için :) akıl alır gibi değil

Şu kartı 25k dan 1tl daha fazlaya alan olursa forum olarak döveriz. 30k altına 9070 düşüyor zaten

Hazır sistemde de ilk başta 55 60 ı denerler satmayınca 50k yı denerler yine satmaz ama Bi ihtimal öyle itelerler bu kartı.

Tam rezillik var ya şu fiyatlar. Bir de 3 taksit yazmışlar. Gidip amazon hepsiburadadan 33k ya 9070xt 9 taksitli almak daha uygun oluyor. Paranız da 6 ay daha cebinizde kalır.

Yatacak yerleri yok bunların. Kimi koparırsak diye düşünüyor reziller.

Geri