Frame Gen’İ Hangi Oyunlarda Açıyorsunuz?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,664
Hikayeli oyunlarda iyi gidiyor ama bf6 forza 6 gibi online oyunlarda gecikme yapar diye açmıyordum ancak hiç hissettirmiyor gecikmeyi. Siz hangi oyunlarda açıyorsunuz?

emektar gtx1660'ın rtx'ten bile haberi yok ki frame gen açsın :(
Senin eskilik

IMG_5229.webp

Kas gücü stokta yeten oyunlar da hiç dokunmuyorum. Oynadığım bir remake oyununda FPS yüksek olmasına rağmen kasıyor gibi hissiyat vardı. AFMF açıp bu şekilde kullandım. Harici FPS'in yettiği yerde stok devam.

Hiçbiri görüntü iğren. oluyor
Kapatıp deniyorum açıp deniyorum yok ya görüntü aynı geliyor bana. Psikolojik mi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kas gücü stokta yeten oyunlar da hiç dokunmuyorum. Oynadığım bir remake oyununda FPS yüksek olmasına rağmen kasıyor gibi hissiyat vardı. AFMF açıp bu şekilde kullandım. Harici FPS'in yettiği yerde stok devam.
Yüksek fpsnin tadını alınca kas gücü yetiyorsa bile kullanıyoruz. mfg yi açınca şöyle oluyoz ya

IMG_5216.webp

Kapatıp deniyorum açıp deniyorum yok ya görüntü aynı geliyor bana. Psikolojik mi acaba
Oyundan oyuna da değişiyor bence bf6 ve ready or notta görüntü bozulmuyor gibi geldi bana da.Hikayeli oyunlarda fps yetersiz geliyorsa açmak mantıklı bence ama rekabetçi oyunlarda mantıksız halen input lag baya bir artıyor özellikle bf6 da sürekli duvar arkasındayken ölüyordum.

Frame Gen’e ön yargılıydım fakat geçen hafta Pragmata oynarken açayım dedim. Normalde frame gen açtıktan sonra gecikme grafiğine bakardım kaç ms fazla gecikme yapıyor diye. Bu kez bakmadım ve hiç fazladan gecikme yapmamış gibi geldi.

Artık hikayeli oyunlarda kesinlikle denemeyi düşünüyorum. Fps oyunlarında bariz hissediliyor bence hala gecikme.

afmf kullanıyorum valorant cs2 hariç her oyunda açıyorum gram gecikme hissetmiyorum ve fps yukselisinide cok hissediyorum

Hikayeli oyunlarda iyi gidiyor ama bf6 forza 6 gibi online oyunlarda gecikme yapar diye açmıyordum ancak hiç hissettirmiyor gecikmeyi. Siz hangi oyunlarda açıyorsunuz?
monitörüm 260hz olduğu için her oyunda açıyorum monitörüme yakın fps değerleri almak için.

Desteği olan tüm oyunlarda açıyorum :D adamlar koymuş özellik niye kullanmayayım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,201
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri