Arkadaşım sistemini satmayı düşünüyor. Msi rtx 3060 12gb. R7 5700x. 4x8 32gb cl18 ram. FSP 650w güç kaynağı. 1 tb ssd 1 tb hdd. Msi mag forge 100r kasa. Arctic hava soğutucu. Tahmini olarak ne kadara satabilir yardımcı olabilir misiniz acaba ?
20 25 arasıArkadaşım sistemini satmayı düşünüyor. Msi rtx 3060 12gb. R7 5700x. 4x8 32gb cl18 ram. FSP 650w güç kaynağı. 1 tb ssd 1 tb hdd. Msi mag forge 100r kasa. Arctic hava soğutucu. Tahmini olarak ne kadara satabilir yardımcı olabilir misiniz acaba ?
Sağ olun hocam o da 25 civarı düşünüyordu sanırım pazarlık ile o aralığa denk gelir herhalde.20 25 arası
bence etmesi gereken aralık bu ama o tarz sistemleri 35 40 a yazan şerefsizler var . satıyolarmı bilmem ama düpedüz ahlaksızlıkSağ olun hocam o da 25 civarı düşünüyordu sanırım pazarlık ile o aralığa denk gelir herhalde.
yapıyorlar hocam bilinçli bi toplum kurmak şart böyle haysiyetsizlere para gitmesin diye uğraşmak lazımbence etmesi gereken aralık bu ama o tarz sistemleri 35 40 a yazan şerefsizler var . satıyolarmı bilmem ama düpedüz ahlaksızlık
sahibindene yorum yapma gelse ilk yapacağım şey forumdan bi 10 15 kişi toplayıp ilanlara topluca yorum yapmak olucak . adam rtx 3060 a 3 fanlı diye 12000tl istiyor 10k ya arc b580 alırım ne bu kafalar anlamıyorum herkes birbirini dövme seklindeyapıyorlar hocam bilinçli bi toplum kurmak şart böyle haysiyetsizlere para gitmesin diye uğraşmak lazım
Maalesef hocam bende birkaç ay önce sistem topladım 2.el bakıyordum da 0 sistem aldım. Genelde dediğiniz gibi saçma sapan fiyat yazıyorlar bilgisi olmayan insanlarda alıyor maalesef.bence etmesi gereken aralık bu ama o tarz sistemleri 35 40 a yazan şerefsizler var . satıyolarmı bilmem ama düpedüz ahlaksızlık
şöyle bişey olsa tüm forum akın ederizsahibindene yorum yapma gelse ilk yapacağım şey forumdan bi 10 15 kişi toplayıp ilanlara topluca yorum yapmak olucak . adam rtx 3060 a 3 fanlı diye 12000tl istiyor 10k ya arc b580 alırım ne bu kafalar anlamıyorum herkes birbirini dövme seklinde
bende aynı şekilde anakartı ikinci elden daha uyguna sıfır şekilde aldımMaalesef hocam bende birkaç ay önce sistem topladım 2.el bakıyordum da 0 sistem aldım. Genelde dediğiniz gibi saçma sapan fiyat yazıyorlar bilgisi olmayan insanlarda alıyor maalesef.
Evet hocam çok komik fiyatlara koyuyorlar birde üste çıkmaya çalışıyorlar.şöyle bişey olsa tüm forum akın ederiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende aynı şekilde anakartı ikinci elden daha uyguna sıfır şekilde aldım
bilerek getirmiyorlar gelse kimse ilan veremez özellikle araba piyasasındaşöyle bişey olsa tüm forum akın ederiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende aynı şekilde anakartı ikinci elden daha uyguna sıfır şekilde aldım
Hocam 30da biraz fazla gibi 26-27 belki olabilir gibi de 30 çok olabilir ben de çok hakim değilim ama. Genel olarak 20-25 arasına konulmuş benzer sistemler 1-2 sitede baktım biraz.30a zorlamaz mı sistem güzel duruyor