Frame Gen’İ Hangi Oyunlarda Açıyorsunuz?

Ben her türlü yazılım buff a karşıyım
Çok eski kafayım maalesef :(
Valla eski kafalı olmam için 5090'ım falan olması lazım. 5070Ti ile bile saf güçte bazen yetmiyor frame gen kurtarıyor. Bu frame gen mereti yüzünden eskiye oranla saf güçte zayıf kalmış kartlar.

AMD de CS gibi rekabetçi oyunlar hariç hepsinde açıyorum.
Yeni hikayeli oyunlarda etkisi çok büyük...

Valla eski kafalı olmam için 5090'ım falan olması lazım. 5070Ti ile bile saf güçte bazen yetmiyor frame gen kurtarıyor. Bu frame gen mereti yüzünden eskiye oranla saf güçte zayıf kalmış kartlar.
Bende de 5070ti var hikayeli tüm oyunlarda otomatik açık. Nvidia App ne ayarlarsa ondan devam ediyorum tadında ayarlıyor. Hiçbir zaman da yetmediği hissine kapılmadım. Görüntü bozukluğu hissetmedim monitörünüz iyi olsun :D Cs hariç hepsinde açık gecikme hissiyatı da olmadı. Kenarda 3070ti da var saf güç istesem onu takar oynardım teknolojisiz o çağ gibi oluyor çünkü :))

Bende de 5070ti var hikayeli tüm oyunlarda otomatik açık. Nvidia App ne ayarlarsa ondan devam ediyorum tadında ayarlıyor. Hiçbir zaman da yetmediği hissine kapılmadım. Görüntü bozukluğu hissetmedim monitörünüz iyi olsun :D Cs hariç hepsinde açık gecikme hissiyatı da olmadı. Kenarda 3070ti da var saf güç istesem onu takar oynardım teknolojisiz o çağ gibi oluyor çünkü :))
Harbi hocam arkana yaslanacan Nvidia App'e bırakacan işi. Aynı ayarları yapıyorum oyuna giriyorum mesela 60 fps. Bi de Nvidia ile senkronize ediyorum yine aynı ayarlara senkronize ediyor ama bu sefer fps 80-90 oluyor büyülü mü ne anlamadık.

Zorunda olmadıkça açmıyorum genelde. Bazı oyunlarda çok iyi çalışırken bazılarında da aşırı derecede lag ve pikselleşme yapıyor. En iyisi FSR/DLSS Kalite'ye alıp oynamak, çoğu zaman yeterli oluyor zaten.

9060xt var şuana kadar hiç açmadım native kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,483
Üyeler
196,974
Son üye
JakutenSiz
Geri