Yunus.0103
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
9070 xt almayı düşünüyorum ama 5060 ti 16 GB ile arasında kaldım AMD ile Nvidia arasında görüntü farkı varmı FPS olarak değil
Görüntü farkı oluyormu grafiksel olarak Nvidia ile AMD arasında9070xt 5070ti sevıyesınde bır kart . 5060ti yerıne 9070xt tavsıye ederım
9070 xt9060 XT mi demek istediniz
Temel render kalitesi açısından AMD ve Nvidia arasında görüntü farkı yok. Ancak DLAA, FSR Native AA, XeSS, TAA gibi anti aliasing ve görüntü işleme teknolojileri kullanıldığında keskinlik, ghosting, shimmering vs. açısından fark oluşabiliyor. Yani kullanıcıya ulaşan görüntü aynı olmak zorunda değil.Görüntü kalitesini monitör belirler. Ek teknolojiler olmadan amd ya da nvidia fark etmez görüntü farklılığı olmaz.
Ancak bu farklar baya minimal, iyice incelemek lazım görmek için. Kimi oyunda DLAA daha iyi, kiminde FSR N daha iyi, kiminde TAA daha iyi, bir çok oyunda TAA zorunlu hatta. (hem NVIDIA hem AMD kartları kullanabiliyor)9070 xt almayı düşünüyorum ama 5060 ti 16 GB ile arasında kaldım AMD ile Nvidia arasında görüntü farkı varmı FPS olarak değil