bilmiyom01
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Gigabyte gaming oc modeli 2. el 2028 e kadar devam ediyormuş garanti işlemcim i5 10400f
yav dayı onun yerine allah aşkına ne alacan temizinden rx 7600 mis gibi kart fsr 4.1 de alıyor bende aynı kartı kullanıyorum şuana kadar herhan gibi sorunla karşılaşmadım yani adamlar daha ne yapsınlar rx 5000 serisi ve alt serisinde sıkıntı çıkar ama adamlar tdp değerleri dışında yapmışlar kartı bu fiyata daha ne bekliyorsun intel b580 desen intel diye düşünebilirim derler ama almazlar nvidia takıntın varsa git 10-11k ya rtx 4060 al onun dışında gayet iyi kartbana pahalı gibi geldi
reis işlemci değişmelisinGigabyte gaming oc modeli 2. el 2028 e kadar devam ediyormuş garanti işlemcim i5 10400f
evet 8bine bağlamaya çalışın.Gigabyte gaming oc modeli 2. el 2028 e kadar devam ediyormuş garanti işlemcim i5 10400f
sakin hocam bana pahalı geldi size gelmemistir belkiyav dayı onun yerine allah aşkına ne alacan temizinden rx 7600 mis gibi kart fsr 4.1 de alıyor bende aynı kartı kullanıyorum şuana kadar herhan gibi sorunla karşılaşmadım yani adamlar daha ne yapsınlar rx 5000 serisi ve alt serisinde sıkıntı çıkar ama adamlar tdp değerleri dışında yapmışlar kartı bu fiyata daha ne bekliyorsun intel b580 desen intel diye düşünebilirim derler ama almazlar nvidia takıntın varsa git 10-11k ya rtx 4060 al onun dışında gayet iyi kart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
reis işlemci değişmelisin
hocam piyasaya göre f/p 9k ya iyi .Biraz atarlı geldiyse internette konuşma hakkı bulmuş rastgele bir insanım hiç ciddiye almayın (özür alındıysanız)sakin hocam bana pahalı geldi size gelmemistir belki