- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok f5 lik ürünler değil de işteEminim birileri bir yerde halen f5 atıyordur![]()
Çok f5 lik ürünler değil de işteEminim birileri bir yerde halen f5 atıyordur![]()
sandıkları terk etmedik hocamEminim birileri bir yerde halen f5 atıyordur![]()
Hocam Hediye olarak alabilirimadam akıllı alınacak bişey yoktu. bastım geçtim. hocam speaker ihtiyaçım da yok hediye veririm. boşa gitmesin kupon![]()
Terk etmeyim hocam öndeyizsandıkları terk etmedik hocam![]()
İlginç olan hangi kargoya verildiği falan yazmıyor. Kargodan döndürmezler inşallah.Hepsi kargoya verildi. 2. Havit sipariş alındı şeklinde bekliyor
İlk bu geldi benimde
Bunu alacaktım ama bitmişti :/ h.oİlk bu geldi benimde
Hocam yurtici uygulaması var bende. Ordan gözüküyordu. Mediamarktda gözükmüyor nedense. Sadece kargoya verildi gözüküyor. Realme geldi ordanİlginç olan hangi kargoya verildiği falan yazmıyor. Kargodan döndürmezler inşallah.
Dün benim de Realme kulaklıklar sipariş alındı kısmındaydı. Daha sonra iptal ettiler. Mail kutunuzunu bir kontrol edin. Faturasını kesmişler mi diye. Faturası kesilmemiş ürünler muhtemelen iptal yiyor.
Mediamarkt'ın uygulaması beni deli etti ya. Satın alması problem, kargo takibi problem. Sorunlu bir sistemi var.Hocam yurtici uygulaması var bende. Ordan gözüküyordu. Mediamarktda gözükmüyor nedense. Sadece kargoya verildi gözüküyor. Realme geldi ordan
İyi günlerde kullanın hocam.İlk bu geldi benimde
Sağolun satıcam büyük ihtimalMediamarkt'ın uygulaması beni deli etti ya. Satın alması problem, kargo takibi problem. Sorunlu bir sistemi var.
İyi günlerde kullanın hocam.