Dikkat Edin Dolandırılmayın Armacomputers

Alıntıyı görüntüle
Abi bari kasa mesh olsun yada ne bileyim akvaryum olsun bu ne 🤣🤣🤣
Özel AI modellerini çalıştırabilmen için özel kasamız(!)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özellikle instagram kitlesi böyle.
Çok fazla piyasa algısı kapalı insan var.
Anlayabiliyorum çünkü her yerin kendine göre piyasası var sen gidip rastgele araştırsan uçurulmuş piyasa fiyatlarıyla yüzyüze gelince biraz indirim geldiği gibi alırsın.

Özellikle hala 5060 yerine ne olursa olsun daha iyi diye 3060 alan bir kitle var

Bilmediğiniz ürünler hakkında yorum yapmaya kişi eleştirmeye bayılıyorsunuz. En kral donanımcının getiremediği h200 getirebiliyor adamlar. Teknobiyotik kadar, inventus kadar sağlamlar sektörde. Size ürün satmaya ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorum. Ws üretiyorlar ünilere, atölyelere. Biz de kıytırık tedarikçilerin peşinde koşup değişim, garanti, satış sonrası destek için çabalıyoruz. Boşverin size göre değilse almayın ama birini karalamak bu kadar kolay olmamalı. Fp değil dersin, kalitesiz dersin, deneyim anlatırsın ama dolandırıcı demezsin.
Sen parasını ver h200`ü ben getiririm sana o da babasının hayrına getiriyordu ticari kar amacı ile değil :kekw:
Kusura bakabilirsin çok da umurumda, 92K`ya 3070`lı sistem satmanın adı dolandırıcılıktır.

!!!Öncelikle söylemek isterim kimseyi kötülemek niyetim değil lakin fiyat performans olmayan bir sistemi fiyat performans olarak satmaya çalışan biri mevcut ve güncel olmayan parçalarla bu işi yapmaya çalışıyor ya da noname niteliğindeki anakartlarla benim buradaki amacım zaten güncel ekonomi hali hazırda yeterince kötü herkesin bütçesi o kadar iyi değil paranızı çar çur etmeyin her gördüğünüz bu tür sistemlere atlamayın öncelikle piyasayı takip edin ya da Donanım arşivine gelip konu açarsanız zaten arkadaşlar hemen dakikalar içerisinde iyi kötü diye yardımcı olurlar. Teşekkürler :)
Geçen gördüm bu adamı sıvı soğutmanın fanların söküp kule tipi ile karşılaştırma yapacağını söylüyordu, air cooler ların aio lardan iyi olduğunu böyle bir test ile kanıtlayacakmış. Çok da bu işlerden anlamadığı belli. Elinde imkanda var gördüğüm kadarıyla ama ebu cehil e de peygamber geldi o da bildiği yoldan dönmedi. Bazılarında imkan olsa da vizyon olmayınca, olmuyor işte.

BIM de satıyordu Şubat'ta 3060 lı Laptop 70 K ya. Akvaryum kasa bile değildi.

Son düzenleme:
Bu yine insaflıymış
Bu arkadaş 5060 Ti, A620 anakart ve 7800X3D sistemi 130.000’e satıyor.
Bu zaten komple boş adam. Eleman montaj biliyor eyvallah fakat donanım bilgisi 0.
Şu instagram postunun yorumlarına bak hocam. Bunun müşterisi bir eleman ful beyaz bir setup yapıyor. Sıvı soğutması bile tryx panorama falan buraya kadar eyvallah. Adamın en son parası mı yetmiyor artık nedir gidip ful beyaz setupın ortasına siyah 5070 koymuş. Sıvı soğutmaya 20k lian li fanlara belki bir o kadar daha vermiş. Yorum atmak çok adetim değildir ama bende adama o sıvı soğutmaya 20k verip ekran kartını 5070 de bırakıyosan hata etmişin dedim. Eleman bana üstünü sen ver 5080 alayım diye cevap attı. Hector denilen elemanda hector bunu beğendi şeklinde müşterisini desteklemiş. Tam üç kağıtçılar ya. Total harcadığı para elemanın 300k para hocam yazık günah 5070 de bırakmış. 5090 sistem dizilecek fiyata nasıl itelemişlerse bide memnun yani :)

Bu zaten komple boş adam. Eleman montaj biliyor eyvallah fakat donanım bilgisi 0.
Şu instagram postunun yorumlarına bak hocam. Bunun müşterisi bir eleman ful beyaz bir setup yapıyor. Sıvı soğutması bile tryx panorama falan buraya kadar eyvallah. Adamın en son parası mı yetmiyor artık nedir gidip ful beyaz setupın ortasına siyah 5070 koymuş. Sıvı soğutmaya 20k lian li fanlara belki bir o kadar daha vermiş. Yorum atmak çok adetim değildir ama bende adama o sıvı soğutmaya 20k verip ekran kartını 5070 de bırakıyosan hata etmişin dedim. Eleman bana üstünü sen ver 5080 alayım diye cevap attı. Hector denilen elemanda hector bunu beğendi şeklinde müşterisini desteklemiş. Tam üç kağıtçılar ya. Total harcadığı para elemanın 300k para hocam yazık günah 5070 de bırakmış. 5090 sistem dizilecek fiyata nasıl itelemişlerse bide memnun yani :)
Şikayet edeceğim de ne olur bilemiyorum. Göz göre göre dolandırıyor insanları. İnsanlarda zır cahil hiç mi merak etmezsin asıl fiyatları yani.

Şikayet edeceğim de ne olur bilemiyorum. Göz göre göre dolandırıyor insanları. İnsanlarda zır cahil hiç mi merak etmezsin asıl fiyatları yani.
Valla kurduğu setupları falan arada izliyorum eleman ful a620 TUF falan iteliyor.

Valla kurduğu setupları falan arada izliyorum eleman ful a620 TUF falan iteliyor.
Millet TUF falan görünce vaay oluyor çünkü. Adamların belki 3 aylık emeğini sömürüyor. Şok oldum üstteki Youtube videosunu izlerken 5060 Ti'lı sistemi 130.000 TL'ye veriyor ya. Yorum atınca direkt siliyor usta dolandırıcı.

Sorgulama muhakemesi yok bazılarında. Bu kadar sevilmek isteyince de firmalar kollarını açıp okşuyor bunları.

Millet TUF falan görünce vaay oluyor çünkü. Adamların belki 3 aylık emeğini sömürüyor. Şok oldum üstteki Youtube videosunu izlerken 5060 Ti'lı sistemi 130.000 TL'ye veriyor ya. Yorum atınca direkt siliyor usta dolandırıcı.
Artık dolandırılana daha çok sinirleniyorum. 130k para vereceksin bir ürüne ne olduğu farketmez. Yahu bir araştır internette bu ekran kartı kaç para bu anakart kaç para işlemci kaç para diye. Aylarca çalış belki yıllarca biriktir elemanın biri tokatlasın seni üzücü bir durum

Bilmediğiniz ürünler hakkında yorum yapmaya kişi eleştirmeye bayılıyorsunuz. En kral donanımcının getiremediği h200 getirebiliyor adamlar. Teknobiyotik kadar, inventus kadar sağlamlar sektörde. Size ürün satmaya ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorum. Ws üretiyorlar ünilere, atölyelere. Biz de kıytırık tedarikçilerin peşinde koşup değişim, garanti, satış sonrası destek için çabalıyoruz. Boşverin size göre değilse almayın ama birini karalamak bu kadar kolay olmamalı. Fp değil dersin, kalitesiz dersin, deneyim anlatırsın ama dolandırıcı demezsin.
Hoca Allah aşkına adamlar eskiden 4060'lı sistemlerin 20.000TL olduğu zamanlarda 30.000TL'ye GT710'lu sistemleri satıyorlardı. Bu tarz kişileri desteklemeyin. Düpedüz dolandırıcılıktır bunun adı. Bunu alan 15 yaşında bir çocuk olduğunu düşünün. Eve heyecanlana heycanlana gelecek, bir oyuna girecek ve o oyunu bırakın 60FPS çalıştırmayı muhtemelen direkt oynayamayacak.

Bilgi çağının bile üstündeyiz, hala bunlara kanan olduğuna inanamıyorum. Hiç muhakeme yeteneği ya da sorgulama yetisi yok mu arkadaş bu sistemlere o parayı verenlerde? Allah'ım kimseyi cehaletle sınamasın, çok kötü bir şey.

!!!Öncelikle söylemek isterim kimseyi kötülemek niyetim değil lakin fiyat performans olmayan bir sistemi fiyat performans olarak satmaya çalışan biri mevcut ve güncel olmayan parçalarla bu işi yapmaya çalışıyor ya da noname niteliğindeki anakartlarla benim buradaki amacım zaten güncel ekonomi hali hazırda yeterince kötü herkesin bütçesi o kadar iyi değil paranızı çar çur etmeyin her gördüğünüz bu tür sistemlere atlamayın öncelikle piyasayı takip edin ya da Donanım arşivine gelip konu açarsanız zaten arkadaşlar hemen dakikalar içerisinde iyi kötü diye yardımcı olurlar. Teşekkürler :)

Youtube kanalı budur

bu da sattıkları en fiyat performans sistem

Canlı yayında sürekli sistemi övüyo sistem 3070 ve 7500x3d, 32gb ddr5 ram ve bu sistem 91k
aynı sistemin 5070 ve 7800x3d ve 360mm sıvı soğutmalı versiyonu 92k ya falan toplanıyo akakçeden şuanda bile...
Yayında bazı bilgisiz ve küçük dostlarımız bu sisteme bu fiyatı vermeye razı gelmeye yaklaşıyo olaki denk gelirseniz çöpe atacak paranız yoksa almayın aldırmayın. Rezillik yani diyeceklerim bu kadar. Adama da daha iyisi toplanıyo diyince bnaa diyo tamam kardeşim bana fps testi yapabiliyor musun 7800x 3d bu sistemden daha iyi fps alabiliyor mu diyo her 5070 ekran kartı 3070 ten iyi mi diyor :D Zırvalıyor anlayacağınız. Mileti kandırmaktan başka bir şey değil kullandığı Anakartlarda dell, hp, applemış dediğine göre Rezalet sistem diyecek bir şey yok.

Benim aynı fiyata topladığım sistemi de atayım
Ram: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...tmd532gb60dk36vxb-ddr5-fiyati,1316629716.html
ssd: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,966814598.html
ekran kartı: https://www.akakce.com/ekran-karti/...-o-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,1127742831.html
işlemci: https://www.akakce.com/islemci/en-u...-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html
psu: https://www.akakce.com/power-supply...-erv850g-ahg-mac-850-w-fiyati,1448031552.html
Anakart: https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,115212599.html
Kasa: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...anli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457450.html
sıvı soğutma: https://www.sinerji.gen.tr/ocypus-d...l-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-56710
takip ediyormuşum kanalı : D

takipten çıkıldı ve engellendi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,906
Üyeler
197,086
Son üye
expert1on
Geri