Öncelikle teşekkür ederim hocam. Tutucuyu bağladım. Dediginiz gibi ekran kartı bayağı ağır. Yani ekstra destek bile kullanılsa bence olur.O ilk kutu açılışı ayrı bir tat. Bu arada kutudan tutucu çıkıyor onu kesin kullan
Öncelikle teşekkür ederim hocam. Tutucuyu bağladım. Dediginiz gibi ekran kartı bayağı ağır. Yani ekstra destek bile kullanılsa bence olur.O ilk kutu açılışı ayrı bir tat. Bu arada kutudan tutucu çıkıyor onu kesin kullan
xigmatec mi buKasa da baya yakışıklı durmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam yük altında ısınıyor mu? Bende de böyle Kasa vardı ama alt taraf delikli değildi aşırı ısınma yapıyordu kasayi değiştim
ASUS ve MSI doğru düzgün AMD kart yapamıyor. Bu uzun zamandır böyleydi ya soğutma performansı kötü oluyor ya kronik sorunları çıkıyor.Nvidia tarafında direk giriş seviyesi denemez fiyatı iyi getirirsen çok güzel kart prime. Ventus ya da windforce gibi değil prime ama amd tarafı daha kötü nvidia tarafına göre hele pulse gibi bir seçenek varken.
AMD kart olarak , Asus zaten tercih edilmesin yapamiyorlar. Sapphire, xfx, powercolor, asrock kartlar yetiyor zatenASUS ve MSI doğru düzgün AMD kart yapamıyor. Bu uzun zamandır böyleydi ya soğutma performansı kötü oluyor ya kronik sorunları çıkıyor.
MSI aslında sorunları baya halletmiş gibiydi ama AMD den iyi destek alamadı sanırım ve oraya kart üretmeyi de komple bırakıp İntel/Nvidia tarafına odaklandı. ASUS da fark ettiyseniz ROG gibi serilerini AMD kartlara yapmıyor üst seri olarak TUF var en fazla. Yani onların da odağı Nvidia aslında.
O fark etmez sıcaklığı sordum
O Nvidia kart da yapamıyor bazı serileri hariçGigabyte da kartlar problemli oluyor![]()
yukseldim hocam kasaya
aga ekran kartı geldide yardıma ihtiyacım var kasam asus a21 plus asus b650m tuf gaming anakartim var kartı takmaya çalışıyorum ama pcle slotu bir tik solda kalıyor takamiyorum ne yapmam lazımHayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de aldım dün geldi hemen taktım, fotoğraflarda pek alımlı durmuyor ama kasada çok hoş göründü.![]()
Solda kalmaz, kasanın karşılık gelen 2 ızgarasını da çıkar, girişler onların içine denk gelsin, sonra yavaşça yerleştir.aga ekran kartı geldide yardıma ihtiyacım var kasam asus a21 plus asus b650m tuf gaming anakartim var kartı takmaya çalışıyorum ama pcle slotu bir tik solda kalıyor takamiyorum ne yapmam lazım
kanka sorun izgara değil gibi ya Instagram falan varmi video lu gosteririmSolda kalmaz, kasanın karşılık gelen 2 ızgarasını da çıkar, girişler onların içine denk gelsin, sonra yavaşça yerleştir.