stok mu var la
bildirim geldi sistemi kurmuştum stok geldiği anda uçtum hemenstok mu var la
nasi kurdun hocam sistemi botu salarmisinbildirim geldi sistemi kurmuştum stok geldiği anda uçtum hemen
chrome üzerinde çalıştırınca gerek kalmıyor proxye ama çok yavaş api çekebildin mimeşakkatli iş kimsenin deneyeceğini sanmıyorum. python, pycharm ide ve proxy kurup denerim diyenler dm atabilir proxy ücretli olur bu arada.
Yahu fiyat 1600 değil mi nasıl ucuza çekiyorsunuz hala
hocam performansı nasıl bende 2 tane çektim. çok güzel görünüyor
realme performansı nasılİlk bu geldi benimde
Açmadım ki. Kulak kısmı şişkinmis. Kulağıma oturmuyor o tarzlar. Satışa çıkardımhocam performansı nasıl bende 2 tane çektim. çok güzel görünüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
realme performansı nasıl![]()
ortalama yazılım bilgisi olmayan birisi yapabilir mimeşakkatli iş kimsenin deneyeceğini sanmıyorum. python, pycharm ide ve proxy kurup denerim diyenler dm atabilir proxy ücretli olur bu arada.
python kuruluydu zaten bende, başta proxy olmadan denedim düşük zaman aralıklarında istek atınca patlıyorduchrome üzerinde çalıştırınca gerek kalmıyor proxye ama çok yavaş api çekebildin mi
şans hocam büyük ihtimalle birinin siparişi iptal olmuşturYahu fiyat 1600 değil mi nasıl ucuza çekiyorsunuz hala
olabilir ama biraz uğraştırıcı hocam, proxy için para verip boşa gitmesi kötü olabilirortalama yazılım bilgisi olmayan birisi yapabilir mi