klavye arıyorum tam boyut hariç her boyut olur blue switch gibi olmasın yeter
+1 BENDE ARYORUM. ELİMDE AOC VARDI W tuşu basmaz oldu. sitch de değiştiremiyorum. Kötü klavyeymiş.
klavye arıyorum tam boyut hariç her boyut olur blue switch gibi olmasın yeter
leobog hi75c pro alın plastik kasa fiyatına alu kasa 3.300 olması lazım şu an+1 BENDE ARYORUM. ELİMDE AOC VARDI W tuşu basmaz oldu. sitch de değiştiremiyorum. Kötü klavyeymiş.
3.300 çok aşıyor çıkamamleobog hi75c pro alın plastik kasa fiyatına alu kasa 3.300 olması lazım şu an
manyetik klavyelerde çok hissiyat arama hocamaula win60 nasıl bu arada manyetik olması şart değil hissiyatı falan iyi olsun yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3.300 çok aşıyor çıkamam
bi arkadaş o klavyeyi alma demişti ama bilmiyorum iyi miHavit Gamenote KB884L modeline bakabilirsin. Fiyatına göre gayet sağlam bir klavye, oyunlarda da günlük kullanımda da işini görür. Ayrıca küçük bir LED ekrana sahip olması da hoş bir detay.
mekanik olup iyi hisli ne var bu fiyatlardamanyetik klavyelerde çok hissiyat arama hocam
Redragon Ucal K673 Pro veya Aula f75 max olabilirbi arkadaş o klavyeyi alma demişti ama bilmiyorum iyi mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mekanik olup iyi hisli ne var bu fiyatlarda
mesela wraith alsam hissiyatı çok mu farklı olur bunlardan aula f75 kullanmıştım fena değildiRedragon Ucal K673 Pro veya Aula f75 max olabilir
wraithi de övüyolar ama hiç deneme fırsatım olmadı , bana kalırsa dediğim gibi bütçe arttırmaya bak pişman olmazsınmesela wraith alsam hissiyatı çok mu farklı olur bunlardan aula f75 kullanmıştım fena değildi